tiistai 24. toukokuuta 2016

Grillailua.

Tänään oltiin Aleksin, Evelynin ja parin kaverin kanssa grillailemassa yhdellä grillauspaikalla.

Kyllä on sanottava, että on tämä kesäinen luonto vaan ihana! Tuli niin mökkifiilis lämpöisessä ilmassa nuotiotulen äärellä.
Istuskeltiin, grillailtiin, lennätettiin kopteria ja juteltiin kaikenmaailman asioita. Itse pääsin kokeilemaan sahausta, jota en sitten ole tehnyt ala-asteen puutyötuntien jälkeen :D Evelyn pääsi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan metsään grillailemaan.

Emilyä ei viitsitty ottaa mukaan, koska neiti oli jo niin väsynyt ja emme oikeastaan uskoneet hänen viihtyvän siellä. Emily kun ei osaa vielä kävellä, niin olisi joutunut istua rattaissa suurimman osan ajasta tai vaihtoehtoisesti sylissä. Pappa ja mummo ottivat neidin meidän reissun ajaksi hoitoon.

Evelynin kanssakin reissu oli vähän siinä ja siinä kannattiko toteuttaa, kun Evelynistä on tullut arkajalka. Hyttysiä itkettiin ja näytettiin sormella "roska, roska" (meillä kun pelätään nykyään jo roskiakin) :D Siinä sitten koitin selittää, että se on hyttynen eikä roska :D

Pari kertaa hyttynen taisi päästä neitiä pistämäänkin ja sekös vasta Eveä suututti. Neiti söi myös hyvällä halulla grillattuja nakkeja.

Reissu oli kokonaisuudessaan tosi mukava. Kuvia mulla tuli aika paljon otettua, mutta suurimmassa osassa kuvissa on joko Aleksi tai mun ystäviä, joiden kuvia en viitsi tänne blogin puolelle julkaista. Niimpä saatte vain nämä kuvat.


♡ -Riikka

2 kommenttia:

 1. Grillailu on kyllä ihan huippu ajanvietettä! Sitä pitäisi nyt vetää tiukempaa linjaa ruokailun suhteen mutta parina viime päivänä mekin ollaan vaan grillailtu, apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillaus on kyllä ihan super kivaa! Varsinkin kun lähtee hyvien ystävien kanssa :)

   Pyh pyh, nyt on kesä ja nyt grillataan! :D

   Poista