sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Tivolissa.

Me käytiin eilen tyttöjen kanssa tivolissa. Meiltä tivoliin on noin kolmen kilometrin matka ja me Aleksin kanssa päätettiin, että kävellään se mielummin kun mennään autolla, oli niin kaunis ilmakin. Yhteensä siis tivoliin ja takaisin tuli käveltyä 6 kilometriä :) 

Tivolissa oli aika paljon porukkaa ja käppäiltiinkin siellä ympäri ämpäri ja katseltiin mistä löydettäisi Evelynille taas se perinteinen onkimis paikka, josta joka vuosi ollaan käyty onkimassa neidille kassi, jonka sisällä on pehmolelu.

Ensimmäisenä vuonna Evelyn sai Late lampaan, toisena vuonna tuli pupu, jonka vieressä Evelyn nukkuu edelleen. Eilen Evelyn onkikin sitten tälläisen norsun, joka näyttää mielestäni kyllä enemmänkin koiralta kun norsulta :D


Nähtiin myös leijona, jota Evelyn kyllä pelkäsi aika paljon. Emily nukkui koko tivoli reissun ajan vaunuissa, eikä tiennyt koko reissusta mitään.


Laitteissiin Evelyn ei vielä päässyt, mutta ehkä jo seuraavana vuonna uskalletaan päästää neiti kieppumaan johonkin kivaan laitteeseen. 

Meillä oli eilen kokonaisuudessaan tosi mukava päivä ja viikonloppu muutenkin on ollut aika touhun täytteinen.


                             ♡ -Riikka2 kommenttia:

 1. Tivolit on ihan parhaita! Mä jo innolla oottelen millon tänne päin saadaan sellanen että pääsee viemään molemmat tytöt pyörimään :D Yllätyin suuresti kun käytiin siellä funparkissa ja mentii Hennin kanssa sellasee lasten viikinki laivaan, Henni halus aina vaan uudestaan ja uudestaan, hurjapää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tivolit on kyllä kivoja, tosin Suomen tivoli on ollu tähän astisista tivoleista paras missä oon käynnyt :)

   Oho, tehän ootte sitten repässy :D Mä en uskaltanu Eveä vielä laittaa laitteisiin, ettei tule parku :D

   Poista