keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Pinepeak Potkupyörä.

                                                                Heippahei!

Pari viikkoa sitten, pääsin tekemään yhteistyötä Jollyroomin kanssa. Jollyroom lupasi lähettää Evelynille tämän ihanan vaaleanpunaisen potkupyörän testattavaksi ja tietenkin myös omaan käyttöön. Olin hyvin innoissani, kun sain kännykkääni viestin, että saan hakea potkupyörän postista Evelynille.


Meillähän siis Evelyn ei vielä osaa ajaa normaalilla polkupyörällä, eivätkä ne pienet jalat taida ihan vielä edes ylettää polkimille. Niimpä tämä potkupyörä tuli aivan loistavaan saumaan näin ensipyöräksi. Matkakin taittuu paremmin potkupyörällä kun kävellen.


Pinepeak potkupyörä soveltuu loistavasti ensipyöräksi lapsille, jotka eivät vielä ole oppineet pyöräilemään polkupyörällä. Meidän potkupyörä on 10 tuumainen, joka siis tarkoittaa sitä, että ikäsuositus pyörässä on 2-vuotiaasta ylöspäin. Tämä Evelynin uusi potkupyörä on kestävä potkupyörä teräsrungolla ja säädettävällä ohjaustangolla. Potkupyörän satulaa voi myös säätää 30-42 cm korkeuteen. Pyörässä on EVA-pyörät ja käytännöllinen käsijarru.

Käykää ihmeessä tsekkaamassa potkupyörä tältä sivulta (Jollyroom) ja katsokaa myös muita potkupyörä vaihtoehtoja. Niitä nimittäin löytyy eri kokoisina ja eri värisinä.
Even fiilikset:

Evelyn oli aivan intona koko päivän, kun kerroin neidille mikä meitä postissa odottaisi. Kun haettiin potkupyörä Evelyn halusi vain avata sen samantien. Sain kuitenkin Evelynin keskittymään vielä hetkeksi muuhun kuin pyörään.


Kun isi tuli kotiin töistä, alettiin kokoamaan potkupyörää ja kokoamisen jälkeen päästiinkin lähtemään potkupyörän testaukseen. Ensiksi Evelyniä hieman jännitti, mutta heti kun neiti pääsi potkupyörän kyytiin saatiinkin meille tänne aivan todella rohkea tyttö. Matka alkoi hitaasti mutta varmasti ja olinkin hieman ihmeissäni, kuinka hyvin neiti osasi kääntää pyöräntankoa oikeeseen suuntaan.


Potkuttelu pyörällä sujui hyvin ja nyt pyörää haluttaisiin käyttää jatkuvasti. Luulen, että matka alkaa taittumaan myös nopeammin, kun vähän harjoitellaan potkuttelemista enemmän.

Neiti haluaisi käyttää potkupyörää myös sisätiloissa, mutta ollaan koitettu selittää Evelynille, että ulkona on parempi ajaa pyörällä ja kypärä on oltava päässä ajaessa.Olen varma, että Evelyn rakastaa ajaa tällä Pinepeakin potkupyörällä vielä pitkään.

Seuraava ostos onkin varmasti polkupyörä apupyörillä, mutta sitä katsellaan sitten 2017 vuoden kesällä. Sen aikaa tämä potkupyörä toimii Evelynillä oikein hyvin.

                                                                   <3 -Riikka

10 kommenttia:

 1. Varmasti hyvä pyörä! Kauniin värinen ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella hieno ja hyvä potkupyörä! :) Hassua kuinka hyvin Evelyn osasi ensimmäisellä kerralla jo käyttääkkin pyörää.

   Poista
 2. Mäkin oon miettinyt meidän Ässä tuollaisen hommaamista. Mutta nämä ilmeisesti vasta ensi kesän juttu, kun herralla on ikää vasta 1,5v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaa ihmeessä! Potkupyörä on ihan huippu juttu korvaamaan polkupyörän :)

   Evellä ylettää jalat juuri ja juuri maahan kun satula on ihan alhaalla, joten se kaksi vuotta on varmasti aika hyvä aika hommata tämä pyörä :) Tosin jos on potkä lapsi niin ei mitään ongelmaa :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä rakastuin myös tuohon vaaleanpunaiseen väriin. Toki toinenkin väri oli hieno :)

   Poista
 4. Meidän Ainolla myös potkuttelupyörä ja hurjaa kyytiä sillä menee. :) Tuossa lapsi oppii hyvin tasapainon ja siirtyminen normipyörään onnistuu varmasti helpommin, näin ainakin itse sen ajattelen. :) Ihania kuvia ja kauniin värinen pyörä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, teilläkin siis kivaa potkupyöräillessä! :)

   Tasapainoa tässä tarvitaan, joten siihen auttaa kyllä oikein hyvin. Mä odotan niin sitä, että Evelyn pääsee koittamaan ihan polkupyörääkin. Emilylle säästetään kyllä ehdottomasti tämä Pinepeakin potkupyörä, ellei Evelyn ennen sitä kuluta pyörää jo puhki kovassa käytössään :'D

   Kiitos ♡

   Poista
 5. Tää on aivan ihana! ♡ Oon samaa miettinyt Hennille :)

  VastaaPoista
 6. Niin on :)

  Suosittelen, tai me ollaan ainakin tykätty tästä! :)

  VastaaPoista