perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 18. Piparkakkutalo.


18 luukun takaa avautuu teille meidän tekemä piparkakkutalo. 

Aleksi kävi ostamassa meille yksi päivä piparkakkutalon osat (itse niitä ei jaksettu tehdä :D) ja itse hain eilen illalla tuosta meidän lähikaupasta koristelutarvikkeet. Vähän jäi harmittamaan kun Amerikanpastilleja ei tuossa kaupassa ollut, kun tälläisenä isompana versiona, mutta näillä mentiin. Löysin myös kuorrute väriä, vain valkoisena ja vihreänä. Vaaleanpunaista ei ollut :/

Noh ehkä väkerrän vielä toisen piparkakkutalon ennen joulua :D Tosin, vaikka kaikkia koristetarvikkeita ei ollutkaan oikeanlaisia niin kyllä me joka tapauksessa piparkakkutalo saatiin aikaiseksi.

Itse tein kyllä uunissa talolle alustan piparkakkutaikinasta ja edelleen, jos multa kysytään, niin sekin oisi saanut olla isompi, jotta oltaisiin saatu laitettua piparkakkutalon ulkopuolelle piparkakku-ukkoja ja joulukuusia.  

Noh annattekoon se anteeksi meille. Tämä oli ensimmäinen piparkakkutalo moneen vuoteen mikä ollaan väsätty :D

Tässä aikaan saannos:


♡ -Riikka


5 kommenttia:

 1. No mutta noi isotkin pastillit käy tohon hyvin :) Mä sain muumitalon piparit valmiiksi ja vielä pitäis koota se.. hullujen hommaa, sanonpa vaan :D

  VastaaPoista
 2. Joo pari ärräpäätä ois tehny mieli varmasti päästää ku kokos taloa sillä sokeri jutulla :D Aina se ehti kuivamaan ja sitten kuumailmapuhaltimella sulatettiin se uudestaan :'D hahah!

  Aijjaa te teette muumitalon! Näytäppä mulle kun se on redi :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva!!! Meilläkin tämä on edessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo se onki vaikeeta, saa koota jatkuvasti uudestaan kun ehtii sokeri sulamaan jne :D

   Poista