perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 11. Kuvaton postaus.


Luukku 11 aukeaakin vasta näin illalla, koska meillä on tämä päivä ollut todella härdelliä.

Aamulla mulla oli hammaslääkäri, jonka jälkeen tulin kotiin ja alettiinkin valmistelemaan Evelynin huomisia syntymäpäivä juhlia. 

Kakku oli väsättävä valmiiksi ja myös suolaiset. Suursiivouskin oli tänään edessä ja voi kyllä, nyt voin huokaista helpotuksesta. Huomiselle jää enään kakun koristelu ja tyttöjen ja itsemme laittaminen juhla kuntoon.

Tänään siis tuli siivottua TAAS kerran kämppä lattiasta kattoon. Tehtiin myös kakku siltä osin valmiiksi, että enään puuttuu kermavaahto ja karkit kakun päältä. Ja koska nyt on jo melkein joulu, saatiin myös joulutortut leivottua. Aleksi teki meille suolaiseksi kahta eri pizzaa. Toiseen tuli lihaa ja toinen onkin sitten tälläinen kasvisvaihtoehto, on sitten kaikille jotakin.

Mä olen ihan poikki tästä päivästä ja huomena on varmasti tulossa myös raskas päivä synttäreiden osalta :D Täytyisi kuitenkin osata ottaa rennosti, mutta eihän se multa luonnistu, ei sitten millään..

Tytöille mulla on valmiina jo juhlavaatteet katsottuna, joten aamulla vain juhlavaatteet päälle ja meillä alkaakin olla melkein kaikki redi.

Nyt mä lähden suihkuun ja rentoutumaan hetkeksi ennen nukkumaan menoa. 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

                            ♡ -Riikka

6 kommenttia: