keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 16. Evelynin 2-vuotis neuvola kuulumiset.


16 luukku avutuu ja tänään meillä olikin vuorossa Evelynin kaksi vuotis neuvola käynti.

Neuvolaan kun päästiin niin Evelyn sai heti alkaa väkertämään erilaisia palapelejä ja laittamaan palikoita oikean mallisiin reikiin. Kaikki onnistui oikein hyvin! Kotona toki ollaankin jo hieman opeteltu palikoiden laittoa. Palapeleistä Evelyn ei oikein piittaa, mutta hienosti ne kaikki palat kuitenkin paikoilleen menivät ilman suurempaa auttamista.

Palloakin päästiin heittelemään. Neidille vauva nukke oli todella tärkeä neuvolassa, sitä kannettiin mukana joka paikkaan. Mitattiin, punnittiin, puettiin ja syötettiin. 

Hieman katseltiin myös kirjasta kuvia ja nimettiin mikä on mikäkin. Sattui kyllä aika vaikea kirja kohdalle. Evelyn osasi jonkin verran nimetä asioita kirjasta, mutta sitten oli niitä vaikeitakin, kuten "delfiini", joka oli neidin mielestä ehdottomasti pelkkä kala :D

Paino, pituus ja pään ympäryskin mitattiin ja mitat näyttivät tällä kertaa tältä (suluissa puolitoista vuotis mitat):

Paino: 12 kg 300g (11kg 300g)
Pituus: 85,0 cm (82,0 cm)
Päänympärys: 49,0 cm (48,2 cm)

Neuvolakorttiin tekstiksi tuli:

Suloinen reipas tyttö!

Innokas leikkijä, koti ja nukkeleikit mieluisia. Ymmärtää puhetta, sanoja ja lauseita tulee. Kasvut ok. Syö hyvin kaikkea.

Tässä lukee vielä jotain, mutten kyllä millään saa selvää mitä :'D

Sellainen oli meidän 2-v neuvola käynti. Seuraavaksi Evellä onkin neuvola vasta 3-vuotiaana. Lisää tehtäviä siis neidille tulossa silloin :)

                           ♡ -Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti