keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Neidin syntymäpäiväjuhlat.

                             Nyt tämä luvattu postaus syntymäpäiväjuhlista!

Sunnuntaina vietettiin Evelynin 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet. Turhaan siis stressasin niitä. Tilattu kakku oli hyvää, oma tekemistäni korvapuusteista kaikki ainakin sanoivat tykkäävänsä ja Aleksin siskon tekemä fetajuusto-parsakaali-, ja kinkkupiirakka meni kuin kuumille kiville!
(Kiitos Sonja, jos satut lukemaan tätä :))



Pääasia kuitenkin oli, että meidän neiti oli iloinen ja vieraat viihtyivät. Laskin, että meillä kävi päivän aikana kutakuinkin 30 henkilöä, jos lapset lasketaan mukaan.

Evelyn sai myös aivan ihania lahjoja. Suurin osa olikin sellaisia, joita me Aleksin kanssa pyydettiin Evelynille. Osa lahjoista tuli myös ihan yllätyksenä, ei meille vanhemmillekkaan kerrottu ihan kaikkea mitä kivaa neiti saa vaikka kuinka yritin udella.



Evelyn sai paljon leluja ja parhaimmistoon taitavat tällä hetkellä kuulua koira, joka opettaa eri ruumiin osia jne, keppi johon kootaan rinkuloita youknow (vaikka ylemmässä kuvassa se näköjään näkyykin), jos tajuatte :D  + oma lelukännykkä :)


Oli mukava kyllä viettää aikaa taas sukulaisten ja ystävien kanssa syntymäpäivien merkeissä. Melkein kaikki kutsututkin pääsivät tulemaan, paria tärkeää ihmistä lukuunottamatta. (Poisjääneillä oli tietenkin ymmärrettävä syy).

Nyt mun harteilta on kyllä poistunut näiden juhlien jälkeen iso taakka. Stressasin syntymäpäiviä niin paljon ja niin turhaankin vielä kaiken hyvän lisäksi. 

Nyt kuitenkin 1-vuotis syntymäpäivät on vietetty ja aletaankin valmistautumaan tulevaan jouluun ja uuteenvuoteen :) 




                         ♡ -Riikka

2 kommenttia:

  1. Ihana toi kakku ja tosi suloinen mekko! <3
    Mä aattelin tänä vuonna viettää täysin stressittömän joulun :D Lahjat ostin jo tosi aikasin etukäteen joten sen puolesta ei tarvi stressata ja tänä jouluna me ollaan ainoostaan Jeren porukoilla ja joulu päivä sit mun porukoilla, ei tarvi ajella ympäri suomea yhden päivän aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Aijjaa :D Mullakaan ei enään oo stressiä joulusta, koska ei tarvitse ite järjestää :D

      Okei tekin siis pääsette helpolla niinkun mekin :D Mä en oo vielä ostanu yhtäkään joululahjaa. Tulee ehkä vähän kiirus :D

      Poista