sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Uutisia uutisia :)

Meidän viikonloppuun onkin mahtunut vaikka ja mitä. Perjantaina kävin mun siskon ystävän kampaajalla leikkuuttamassa hiukset. Pituutta ei ihan kauheasti lähtenyt, koska halusin enemmänkin kerrostusta ja revittyjä hiuksia. Pari senttiä saattoi  hiusten pituudesta lähteä.



Mitäs pidätte?

Näin myös pitkästä aikaa mun ja siskon hyvää ystävää Janettea. Shoppailtiin koko päivä keskustasta, mutta silti mukaan lähti vain yksi paita ja ruokatarvikkeita. Käytiin Janeten ja lapsien kanssa syömässä mun lempi ravintolassa. Päädyin tällä kertaa hawajinleikkeeseen ja lohkoperunoihin kera salaatin ja keitettyjen porkkanoiden nam :p Kahvilla käytiin Wayne's coffeessa. Tilasin kanawrapin ja kaakaon, joka osoittautui aivan mahtavan isoksi. 



Katsokaa nyt sitä kermavaahto,vaahtokarkit ja kaikki :D Miten jostain voi edes saada näin isoja kaakaoita? Tuli kyllä yllätyksenä! 

Se kaikkein tärkein asia kuitenkin jota tulin tänne hehkuttamaan on se, että eilen meidän neiti oppi kävelemään kävelykärryn avulla!! Ennen ollaan menty vain polvillaan työntäen kärryä, mutta nyt Evelyn hyppäsikin seisomaan ja niin tyttö vaan lähti työntämään kärryä eteenpäin tepastellen. Taas saa todeta, että APUA tämä aika menee aivan liian nopeasti. Kohta meillä jo kävellään tai peräti juostaan menemään.



                          ♡ -Riikka

2 kommenttia: