tiistai 19. elokuuta 2014

Omahuone, oma sänky.

Arvatkaas kuka nukkui viime yön omassa huoneessa ja omassa pinnasängyssä ensimmäistä kertaa? 

Aivan oikein arvasitte!  Evelynpä hyvinkin. 

Tämä äiti on nyt pitkästä aikaa pirteä. Eve nukkui yön hyvin verrattuna siihen kun on meidän huoneessa nukkumassa. En tiedä vaistoaako Evelyn, että me ollaan Aleksin kanssa hänen vieressä ja sen takia heräilee noin kuusi kertaa yössä pyytämään maitoa tai tuttia. Mutta nyt herättiinkin vasta 00:58 ja seuraavan kerran 05:50. Aamulla herättiin klo: 09:00.

Miksi me ei olla jo aikaisemmin laitettu Eveä omaan huoneeseen. Mä todella toivon, että tämä jatkuisi samanlaisena tai jopa parantuisi. Mä olen tällä hetkellä niin ylpeä mun ihanasta pikkuisesta! 

En olisi uskonut, että omaan huoneeseen laitto parantaisi yöunen laatua näin paljon, mutta niinhän ne neuvolantäditkin siirtoa omaan huoneeseen ehdotti. Luulen myös, että Evelyniä häiritsee hieman se, että me Aleksin kanssa aina mentiin vasta myöhemmin huoneeseen, jossa Eve nukkui. Siksi hän heräili pieniinkin ääniin ja kääntymisiin. Onneksi nyt on toisin ainakin toistaiseksi. 

Minkä ikäisenä teillä on aloitettu nukuttaminen omaan huoneeseen ja onko toiminut hyvin vaiko huonosti? 

                     <3 -Riikka 


6 kommenttia:

  1. Meidän esikoinen siirtyi omaan huoneeseen jo reilu puolivuotiaana, mutta hän on kyllä aina nukkunut hyvin, sekä päiväunet että yöunet, ihan missä tahansa!
    Haluttais pikkusisko (9kk) siirtää jo kans samaan huoneeseen isosiskon kanssa, mutta pelottaa ettei siitä tule mitään. Meillä kun herätään kans useita kertoja yössä ja jopa viideltä jo yöunilta kokonaan. Pelottaa ettei nuku yhtään sen paremmin, ja sen lisäksi menee sitten isosiskonkin yöunet.. :/
    Kokeilemallahan se selviäis, jotenkaan en uskalla. Mutta onneksi teillä sujui noin hyvin!! Toivottavasti sujuu jatkossakin!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Evelyn nukkui myös ihan pienenä hyvin, mutta nyt ei enään niin hyvin. Paitsi siis viimeyö meni kyllä loistavasti :D

      Joo toi on aina paha kun pitää laittaa pienempi nukkumaan isomman kanssa. Jos pikkuinen heräilee niin sitten isompikin herää siihen.

      Joo toi on niin tuttua, meilläkin Eve meinaa herätä silloin yöunilta, saan onneksi maidolla, tutilla ja silityksellä hänet vielä nukkumaan.

      Joo sitä mäkin toivon :) Ja onnea teillekkin yritykseen, kyllä se varmasti jossakin vaiheessa alkaa sujumaan jos ei heti :)

      Poista
  2. Meillä Hilla siirtyi omaan huoneeseen 7kk ikäisenä ja yöt parani myös heti :) itsekkin olen alkanut nukkua todella sikeästi siirron jälkeen, vihdoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teilläkin menee mukavasti yöt nyt. Kyllä oli ihana tunne kerrankin nukkua hyvin :)

      Poista
  3. meillä alkoi helmi myös nukkumaan paljon paremmin kun sai oman huoneen jossa nukkua siinä vuoden ikäisenä. toivottavasti evelynin unet nyt pysyisi noin hyvänä kun on oma rauha nukkua! :))

    VastaaPoista