tiistai 8. heinäkuuta 2014

Uimalassa.

Heipparallaa!

Me oltiin tänään Evelynin kanssa ensimmäistä kertaa uimassa :) "tai no Evelyn oli". Oli niin kaunis ja lämmin ilma tänään, että päätettiin lähteä isolla porukalla tuohon meidän läheiseen ulkouimalaan. 

Meitä oli minä, Evelyn, mun sisko, siskon lapsi, siskonlapsen kaveri, Even kummisetä ja kaksi meidän poikapuolista kaveria. Aleksi lähti Even toisen kummisedän kanssa kalastamaan, koska ei tykkää olla yleisillä uimarannoilla, jos siellä on paljon porukkaa.

Vesi oli suoraan sanottuna kylmää, mua ei huvittanut mennä Even kanssa jäätymään altaaseen, niimpä me otettiin vaan aurinkoa ja juotiin vettä oikeen kunnolla :)

No okei okei, käytiin me pikaisesti hetken aikaa polskimassa lastenaltaassa, mutta tosiaan vesi oli niin viileää, etten viitsinyt kauaa Eveä siellä pitää vaikkapa siellä ilmeisesti hyvin olisi viihtynytkin.

Sain napattua Evestä myös ihan super suloisen kuvan ♡



Nyt meillä jo nukutaankin tyytyväisinä omassa sängyssä :) Eve oli kyllä niin yli väsynyt, että unesta kiinni saaminen oli todella vaikeaa. Sängyssä pyörittiin hyörittiin ja kitistiin yli puolituntia,ennenkuin suostuttiin nukahtamaan.

♡-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti