torstai 24. heinäkuuta 2014

Mummola reissu.

Mulla tuli tänään ihan kauhee hinku päästä meidän mummon luokse kylään ja niimpä mä hommasin mulle ja Evelynille kyydin ja me lähdettiin tälläkertaa ihan vaan TYTTÖJENKESKEN katsomaan mun ihanista ihaninta mummoa <3 Niin ja Evelynin isomummoa :)

Mummo oli kovin huolissaan kun ei ollut osannut varautua ja laittaa meille ruokaa valmiiksi. Niimpä me sanottiinkin mun siskon kanssa, että "ei me olla tänne syömään tultukkaan vaan katsomaan sua".

Hassua kun mummot aina haluaa laittaa kaiken niin koreaksi ennenkuin sinne menee. Jokatapauksessa kun sinne mentiin niin siellä oli paahtopaistia ja tietenkin ihan perus kahvi, tee ja pullatarjoilu :) Söin myös meidän mummon tekemää vispipuuroa, joka muuten ei ollutkaan tälläkertaa tehty puolukoista vaan ihan mummon omalla reseptillä. Kyllä muuten oli hyvää!

Evelynkin tykkäsi telmiä mummon luona maalla :) Konttaus asentoa on tänään opeteltu vähän enemmän ja vähemmän kun sellainenkin ollaan opittu matkan varrella :)

Tässä sitä opetellaan. Ei aikaakaan kuulkaas kun meidän pikkuinen jo konttaa, ellei sitten hurjaksi rupea ja ala jo nousemaan tukea vasten, niinkun kerran on jo käynytkin.



Niin siis mummon luona me juotiinkin teet hänen etupihallaan ja Evelyn nukahti pehmoiseen pihakeinuun. Tunnin päikkärit siinä vierähtikin. Sillä välin me juteltiin omia juttujamme aikuisten kesken. Löydettiin jopa mummon kasvimaalta hyvännäköisiä salaatin lehtiä ja niitä me otettiinkin kotiin mukaan. Ihan vaikka vaan leivänpäälle laitettavaksi. Marjat olivat vähän heikossa hapessa, mutta perunoita oli kyllä vaikka muille jakaa :D

Kyllä on pakko sanoa, että on kiva kyläillä mummon luona. Harmittelen aina sitä, että sinne ei kovin usein pääse kun aina pitäisi ne kyydit erikseen hommata ja noh tietenkin Aleksin kanssa voitais siellä useamminkin käydä mutta jotenkin tuntuu, että joko me ollaan kiireisiä tai sitten mummolla on kaikkia menoja :) Ehkä tässä on kyse enemmänkin meidän kiireellisyydestä vaikkakin voitais kyllä ihan oikeasti joskus ottaa vaan ihan rennosti.

Onkos teillä ihania mummoja joiden luokse pääsette kyläilemään ja minne voitte mennä milloin vaan?





2 kommenttia:

  1. Varmaan sun mummoki tykkäs ku kävitte! :) Muakin aina harmittaa kun tulee käytyä liian harvoin omaa mummoa moikkaamassa. :/

    VastaaPoista