torstai 8. toukokuuta 2014

Vähän meidän päivästä, maitoaltistuksesta ja muutosta :)

Tänään herättiinkin Evelynin kanssa taas kahdeksan aikoihin :D Yö meni aika samoissa merkeissä kun edellisyökin. Heräiltiin useesti mutta ei kuitenkaan ihan seitsemää kertaa onneks. Eve alko taas kahden aikaan yöllä leikkiä varpaillaan ja pölistä omiaan hohhoijaa :D Kamalaa kun meidän hyvästä yönukkujasta on tullut tälläinen yö heräilijä..En tiijä nukkuuko Evelyn sitten päivällä liikaa vai missä tässä oikeen mennään, mutta kyllä tuo sen älytön yö herääminen sais pikkuhiljaa loppua. Hän kuitenkin nukkui ennen niin, että heräsi vaan max. 2 kertaa yössä. 

Tänään meillä ei ookkaan oikeen mitään muita suunnitelmia vielä kun mennä käymään tossa naapurissa :) Ajattelin kuitenkin, että julkasen tän kirjoituksen vasta kun on ilta niin saan tähän vähän enemmän tekstiä :) Kello on siis nyt vasta 10:51 niin me ei oikeen olla mitään vielä tehty.. Okei katsottiin me telkkaria ja Evelle tuli siinä samassa nälkä ja hän simahti mun syliin <3


Nyt kello on 16:59 ja mä pääsit hetkeks huilaamaan kun Eve nukkuu nyt päiväunia :) Mä päätin just tossa hetki sitten, että annan Even nukkua nyt vaan kahdet päiväunet tänään jos se seuraava yö menisi paremmin :) Seuraavaksi onkin jo sitten yöunien aika :) 

Tultiin Evelynin ja Aleksin kanssa just tosta naapurista kotiin ja Aleksi alkoi tekemään meille makaroonilaatikkoa nam :P Ite laitoin pyykkiä koneeseen, etsin pari paperilappusta ja täytin Evelynin maitoaltistus lappusta :) Saatiinkin Evelle nyt kolme aikaa sairaalalle, jonka jälkeen selviää onko Evelynillä maitoallergiaa vai ei..(Pahasti kyllä siltä näyttää :() Nimittäin alkaa taas toi massu hänellä normalisoitumaan kun vaihdettiin apteekin Pepti käyttöön..


Asiasta toiseen. Me otettiin se kämppä nyt vastaan mitä meille eilen tarjottiin :) Saadaan sinne avaimet kesäkuun puolessa välissä ja muutto on sitten heinäkuun alussa, koska halutaan maalailla se aivan oman näköiseksi :) Mä olen jo päättänyt, että Evelynin huoneen yksi seinä tulee vaaleanpunaiseksi, se on niin ihanan tyttömäinen väri. Ja sitten kun tyttö on isompi niin se on helppo maalata pois jos Evelyn niin haluaa :) Meidän huoneeseen haluan joko violetin tai sitten ihan vaalean violetin seinän ja olohuoneeseen television taakse jonkun ihanan tehosteseinän, johon me ollaan totuttu kahdessa edellisessä kämpässä :) Joka tapauksessa muutosta sitten myöhemmin. Saatan jopa laittaa pari kuvaa uudesta asunnosta sitten kun kaikki on valmista, mutta se menee sinne heinäkuun puolelle :) Miten muuttamisesta ja oman kodin laitosta voi olla näin innostunut? :D

Nyt ei varmaan ollut muuta asiaa. Tänään tuskin tehdään enään muuta kun syödään ruoka ja katsotaan telkkarista salkkarit :) Klikkaa mua-sarjan joudun varmasti katsoa Katsomosta vasta huomenna, koska Evelynin nukkumaanmenoaika on juuri tuolloin 21:00 kun tuo sarja alkaa :) 

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta kodista! :) Toi on niin ihana fiilis kun se sisustus kärpänen puraisee :P Mullakin olis toi Helmin huone tässä projektina kun nyt se on pinkki mut ite oon ihan kyllästynyt siihen jo ja jotain muutosta haluaisin mut en vielä tiedä et mitä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) niin on varsinki kun saa laittaa omaa kotia ja näkee joka päivä sen oman käden jäljen siellä :) Viihtyvyyskin paranee :) Okei meilläkin Even huone on pinkki mutta haluun sen vähän vaaleemmaksi, että siellä on hyvä nukkua kun Eve alkaa omassa huoneessa joskus nukkumaan :)

    Onko Helmin huoneessa kaikki seinät pinkkejä? :)

    VastaaPoista