maanantai 26. toukokuuta 2014

Lauantain kuulumiset.

Meillä oli eilen kiva päivä :) Aleksi kun pääsi töistä niin me otettiin hetki tuossa meidän pihalla aurinkoa ja sitten lähdettiin käymään mun isällä ja pikkuveljellä :) Siellä oltiin noin kolme tuntia.

Krillailtiin, mä pelasin pikkuveljen kanssa fudista (ja voin sanoa, että mä aion lähteä lenkkeilemään, siis JUOSTEN! ihan heti kun vaan saan siihen aikaa ja aion tehdä siitä rutiinin) mun kunto oli niin huonossa kunnossa, että en jaksanu juosta varttia kauempaa : DD. Niin ja siis lista jatkuu mitä tehtiin.. Evelyn pääsi ensimmäistä kertaa hiekkalaatikolle :D Se oli kyllä näkemisen arvosta. Veeti eli mun pikkuveli teki Evelynille hiekkakakkuja ja Evelyn innoissaan rikkoi niitä. Osasi jopa ottaa lapion käteen ja syödä lapiota : D Kyllä sitä hiekkaakin taisi vahingossa vähän suuhun mennä, mutta ei se menoa haittaa, äkkiä vaan hiekat pois suusta :D Evelynin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun sai tunkea varpaat ja sormet hiekkaan :) Pesullehan siinä leikkejen jälkeen jouduttiin.




Evelyn koski myös ensimmäistä kertaa ruohikkoon ja pääsi lasten telttaan sisälle. Se oli Evestä niin kivaa, että kun tyttö nostettiin teltasta pois niin itkuhan siinä tuli.. Riippukeinussa myös lököiltiin!






Eli kaikin puolin mukava päivä :) Olihan Eve myös yöhoidossa mummolla ja papalla, koska he halusivat pitää Evelyniä siellä yön, että me saadaan Aleksin kanssa katsoa Suomen peli "rauhassa" ja viettää vähän yhteistä aikaa :)

Tälle päivälle ei meillä ole muita suunnitelmia, kun vaan mennään Evelynin kanssa neuvolaan ja 5 kk-rokotukseen :( Saa nähdä mitä tyttö tällä kertaa tuumaa. Toivotaan, ettei tule kipeäksi rokotteista. Kirjottelen meidän 5 kk neuvola kuulumiset sitten kun ehdin taas tulla kirjoittelemaan koneelle :) Koitan ehtiä tänään vielä, mutta saattaa venyä muuhunkin päivään..

IHANAN AURINKOISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE :)

                          ♡-Riikka

2 kommenttia:

  1. hihhih ihana Eve <3 Meilläkin Helmi syö hiekkaa... ja mitä enemmän sitä kieltää sen kivempaa se hiekan syöminen on -.-'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä tietenkin : D no siinäpä oppivat, että ei se hiekka niin hyvää olekkaan :D kaiken maailman pöpöt siellä laatikossa ja helmi ja eve vaan syö hyvällä halulla :D

      Poista