maanantai 3. huhtikuuta 2017

Meidän kesälomasuunnitelmat.

Nyt kun ollaan päästy viettämään jo pari lämpimempää kevät päivää, voin ja aion suunnata katseeni tulevaan kesään jo tässä vaiheessa huhtikuuta. 

Niinkuin aiemmassa postauksessa jo vinkkasinkin, niin nyt olisi tulossa hieman meidän kesäloma suunnitelmia. Me siis lomaillaan koko poppoo melkein kaksi kuukautta. Sanoin jo, että tänä kesänä/kesälomalla on pakko keksiä jotain mukavaa tekemistä yhdessä nyt kun siihen kerrankin on mahdollisuus. Aikaa ei niin paljon muulloin ole, kun on töitä, koulua, päiväkotia ja normi arkea.

Kesän kohokohtahan on ollut meillä aina päästä Korkeasaareen. Viime kesänä jostain syystä sinne ei tullut lähdettyä, vaikka aina muina kesinä siellä on käyty, joten ensimmäinen kohde on Korkeasaari. Niitä eläimiä katsellessa ei koskaan käy aika pitkäksi ja Korkeasaareen jaksaa aina mennä vuosi toisensa jälkeen uudestaan. Viimeksi kun ollaan siellä käyty, on Evelyn ollut melko pieni ja Emilyä ei silloin ole edes vielä ollut, joten kyllä se vaan on pakko mennä verestämään vanhoja muistoja ja tuoda lapsille niitä uusia. 

Isäni, pikkuveljeni ja isän vaimon kanssa ollaan yleensä käyty kesäisin Puuhamaassa ja sinne aiotaan tänä kesänäkin lähteä tyttöjen kanssa. En tiedä vielä millä porukalla, mutta toivottavasti samalla kokoonpanolla kun viimeksikin. Tosin A ei ollut mukana, koska oli töissä. Jospa me saadaan nyt hänetkin mukaan. Tytöt tykkäsivät Puuhamaasta kovasti ja tänään juuri katseltiinkin viime vuotisia kuvia sieltä. Neidit olivat aika innostuneita!

Kolmantena kohteena ollaan mietitty Muumimaailmaa. Siellä ollaan käyty kerran kun Emily oli ihan vauva ja Evelynkin paljon pienempi, mutta paikka oli kyllä ihana ♡ Tällä kertaa Emilykin saisi uuden kokemuksen muualta kuin vaunuissa nukkuen :D 

Viime vuonna meidän oli tarkoitus lähteä Titi nallen taloon, mutta matka jäi tekemättä, joten sielläkin olisi mukava käydä. Tosin ehkä me mietitään vain jompikumpi vaihtoehto Muumimaailma tai Titi nallen talo. 

Saattaapi olla, että mökilläkin tulee kesä-heinäkuussa käytyä, jos ilmat sen sallivat ja mökki mahdollisesti saadaan. Siellä ainakin saisi olla rauhallisessa ympäristössä järvenrannalla ja saunoa, grillailla, pelailla, uida jne.

Kaikkein eniten kuitenkin odotan meidän kesän piknikki-, krillaus ja uintireissuja plus tietenkin yhdessä oloa perheen kanssa♡  

                              ♡ - Riikka

2 kommenttia:

 1. Perheen picnicit kesällä ovat kyllä parhautta! :)

  Meilläkin tuo Korkeasaari ainakin on to do -listalla. Ja sitten tietysti mökkeillään. Varmaan jotain reissuakin tulee, mutta me usein viime hetkellä päätetään menoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sellaista ihanaa aikaa perheen kanssa ja lapsetkin tykkäävät :)

   Korkeasaaressa on kyllä aina pakko päästä käymään. Viimehetken päätökset ovatkin usein parhaita!

   Olis ihana jos ois oma mökki, muyta meillä ei oo niin vuokrataan kesäisin :)

   Poista