tiistai 18. huhtikuuta 2017

Täällä ollaan taas kipeänä.

Voi, miten voi olla mahdollista... Ehdittiin olla taas vaihteeksi vain yksi päivä päiväkodissa ja Evelyn sai yli 38 asteen kuumeen itselleen. En tiedä onko päiväkoti kunnon tautipesäke vai johtuuko tämä jostain muusta. 

Maanantaina oltiin mun isällä ja ulkoiltiin aika kauan. Tytöt pomppivat trampoliinilla jne, mutta Evelynillä ei kuitenkaan kylmä ollut missään vaiheessa. Emilylläkin nenä hieman tukossa ja yskäinen. 
Musta tuntuu, että ollaan oltu jatkuvasti kipeenä päiväkodin aloittamisen jälkeen. Emilyllä ollut kestoyskää jo elokuusta saakka ja vaikka ollaan useaan otteeseen käyty lääkärissä on meille annettu babyhaleri mukaan ja epäilty jotain pientä astman tyyppistä, muuta selitystä yskälle ei vielä ole keksitty.

Tällä hetkellä odotan vain kesälomaa ja sitä, että ilmat lämpenevät ja tytöt saavat olla kotona, jospa tämä jatkuva kipeänä olo alkaisi helpottaa hieman.

Perjantaina mun olisi tarkoitus lähteä lapsimessuille ja lauantaina käymään ystäväni kanssa laivalla, mutta saa nyt nähdä pysynkö itse terveenä siihen saakka. 

Nyt täytyy vain toivoa, että Evelyn tervehtyisi nopeasti ja korvat pysyisivät terveenä putkituksen ansiosta.

Ihanaa keskiviikko päivää kuitenkin teille kaikille ♡

                          ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti