lauantai 8. huhtikuuta 2017

Virvon varvon tuoreeks terveeks..

Tuli kyllä aivan ihanat fiilikset, kun eilen pääsin pitkästä pitkästä aikaa poimimaan pajunoksia tälle päivälle. Me lähdetään tänään tyttöjen kanssa virpomaan :)


Muistan kuinka lapsena itse kävin joka Pääsiäinen virpomassa ja kuinka paljon siitä tykkäsin. Oksien koristelu oli silloin jo parasta ja kaiken kruunasi tietenkin se, että pääsi antamaan koristelemiansa oksia ihmsisille keiden luona virpomassa käytiin. Unohtamatta tietenkään sitä, että sai palkan ja pääsi virpomisen jälkeen syömään ihania herkkuja.

Vaikka virpominen onkin oikein ihanaa, niin nykypäivänä sitä saa kyllä miettiä minne ne lapset päästää virpomaan. Mä olen ehkä liian ylisuojeleva, mutta kyllä mullakin se mieleen tuli. Toki, kun tytöt ovat isompia saavat he virpomassa käydä yksin. Se on perinne ja sillä mennään, jos se vielä silloin on sallittua :D

Tänään me menemme virpomaan ihan vain sukulaisia ja paria kaveria. Vielä on hieman auki minkä Emilystä teen, mutta Evelynille on jo kisun korvat ja kasvomaalit.

Oksien koristelu meillä meni oikein hienosti. Evelyn on kova koristelemaan ja auttoikin paljon siinä. Musta on kyllä ihanaa, että Evelynistäkin on jo kasvanut iso tyttö ja hänen kanssaan voi askarrella ja tehdä kaikenlaista. Lähdettekö te tänään virpomaan ja tuleeko teillä siitä nostalgiset fiilikset?

                            ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti