keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tämän hetken kuulumiset.

Työharjoittelu on nyt taputeltu loppuun ja tiistaina olisi edessä vielä arviointikeskustelu. Aikaa ei ole taas riittänyt mihinkään. Työpaikkani oli aivan ihana ja mulle jäi jopa niin pahamieli viimeisen viikon sairaslomasta, että lupauduin huomenna mennä käymään työpaikalla jättämässä jäähyväisiä (jos niin voi sanoa). Saa nähdä antaako selkä periksi ja päästää mut jo kävelemään vai joudunko siirtää tapaamista.



Sain siis jostain kummasta taas selkäni niin kipeäksi, että juoksin viimeviikolla sairaalassa kahdesti ja sain erilaisia lääkkeitä selkäkipuun. Juuri, kun se oli helpottamaan päin, jysähti alaselkä niin jumiin, että täällä koitetaan nyt vain jotenkin pärjätä. Kävelyasentoni on juuri sen näköinen, kuin useimmilla vanhuksilla ja nyt todellakin tiedän miltä se tuntuu :(

Eikä siinä tietenkään kaikki, Emily sai sellaisen kuumeflunssan, että oksat pois ja parin päivän päästä Evelyn tuli samaan tautiin. Täällä siis ollut sellainen härdelli, että ihan pahaa tekee. Miksi tämä vuosi alkoi taas näin kurjasti? Mä lupasin itselleni uutenavuotena, että koitan tänä vuonna olla positiivisempi tai löytää ainakin kaikesta huonostakin jotain hyvää, mutta hankalaksi kyllä tekee. Noh ainakin saan olla tyttöjen kanssa kotona, jos jotain hyvää tästä pitää keksiä ♡

Nyt kun lumet alkaa olla sulaneet ja sormet ristissä olen toivonut, ettei takatalvi iske päälle, olen päässyt miettimään jo meidän kesäsuunnitelmia. Meillä on vapaata melkeimpä koko kesä, joten nyt on hyvä suunnitella sitä, jottei istuta kaikkia päiviä kotona. Mulla alkaa kesäloma jo toukokuun 10 päivä ja aion myös silloin ottaa tytöt päiväkodista lomalle. Niimpä postausta kesäsuunnitelmista on pian tulossa :)



Muuten meille kuuluu ihan hyvää ja kaikki on ennallaan :) Tänään pääsen taas perehtymään parin viikon jälkeen postauksiin, joita en ole lukenut ja odotan sitä kyllä innolla.

                             ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti