sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ihana kevät!

Vihdoin kauan odotettu kevät on tullut! Eilen täällä meilläpäin oli jo yhdeksän astetta lämmintä ja täksi viikoksikin on luvattu oikein lämpimiä kelejä. Toivotaan, että nyt tällä kertaa säätiedotteet pitävät paikkaansa. Lumet ovat melkein kokonaan sulaneet ja talvella laitettuja hiekkojakin lakaistaan jo kovaa vauhtia asfaltilta pois.

Päästiin kaivamaan Evelynin polkupyörä eilen varastosta taas ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja kyllä se neiti osasi edelleen pyöräillä yhtä hyvin kun viime vuonnakin. Viime vuonna harjoiteltiin kovasti pyöräilemistä ja pikku hiljaa Evelyn oppikin polkemaan hyvin. Pyörällä jarruttaminen on vielä vähän hukassa, mutta sitäkin kovasti jo harjoitellaan. Eilen Eve löysi myös pyöränkellon ja sitä onkin kiva soitella, vaikka äiti ja isä nimenomaan sanoi, että sitä kuuluu soittaa vain silloin, jos joku ihminen on edessä :D


Eilinen päivä meillä meni oikeastaan aikalailla vain ulkona. Aamu oltiin kotona ja syötiin lounas. Lounaan jälkeen lähdettiin kävely-, ja pyöräilylenkille ja tultiin taas sen jälkeen syömään kotiin. Hetki istuskeltiin sohvalla ja tytöt leikki Even huoneessa. Huomattiin, kuinka aurinko alkoi paistaa iltaa kohden ja lähdettiin vielä uudelle lenkille. Kyllä tytöt olivat molemmat illalla väsyneitä, kun kävely kilometrejä tuli useampi.


Tänään meillä onkin Evelynin kolme vuotis neuvola, jonka olisi pitänyt olla jo joulukuussa, mutta sairastelujen ja muiden asioiden vuoksi käynti on vain lykkääntynyt ja lykkääntynyt eteenpäin. Saa nähdä paljon on neidille tullut pituutta lisää 2-v neuvolasta. Kuulumisia sieltä saatte vielä tällä viikolla jossakin vaiheessa. 

Neuvolan jälkeen ajattelin lähteä Even kanssa kauppakeskukseemme shoppailemaan vähän pääsiäis juttuja. Mennään tytön kanssa virpomaan parille sukulaiselle, joten tarvitsemme vähän koristeita pajunoksiin ja täytyyhän neidillä olla kasvomaalauksetkin. Vielä on hieman mietteissä miksikä Evelyn haluaa pukeutua, mutta eiköhän me jotain sopivaa löydetä :)

                                                                 <3 -Riikka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti