sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Osaksi Mammalandia yhteisöä.

Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo huomata, että olen päässyt osaksi Mammalandian yhteisöä. Mä olen niin HAPPY tästä! Olen monta kertaa ennen yhteisöön liittymistä käynnyt katsomassa Mammalandian sivuja ja bongannut sivuilta mitä ihanimpia blogeja!

Eilen sain viestin, että minut on valittu parin muun bloggaajan lisäksi Mammalandiaan bloggaamaan. En voi kyllä tarpeeksi kiittää tästä ♡

Blogini sisältö ei tule muuttumaan mitenkään muuten kuin, että kuukausittain minulta tulee yhteistyöpostausta Maamalandian ja Mammalandian muiden bloggaajien kanssa. Blogini postaukset jatkuvat siis samaan malliin ja samalla kaavalla kuin ennenkin :) Nyt kun kesä on jo melkeen ohi kirjoittelen varmasti useammin kuin kesäloman aikana, jolloin tosiaan on ollut niin paljon tekemistä, etten vain kertakaikkiaan ole ehtinyt istua koneella joka päivä.

Toinen asia mikä blogissa muuttuu on yhteisökuva tuossa blogini oikealla reunalla, mutta se ei niinsanotusti muuta blogini kirjoitustyyliä tai aikoja milläänlailla.

Musta on aivan ihana päästä tutustumaan Maamalandian kaikkiin bloggaajiin ja heidän blogeihin. Uskon, että meillä tulee ihana yhteinen blogi taival :) ♡

Tästä linkistä pääsette katsomaan Mammalandian Internetsivuja ja tutustumaan 11 Maamalandian bloggaajaan ja heidän blogeihinsa minut mukaan lukien. Tervetuloa!

Mammalandian fb-sivuille pääset tästä linkistä.
Ihanaa kesän jatkoa kaikille !


                            ♡ - Riikka


2 kommenttia: