sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Keskiviikko päivä Puuhamaassa.

Noin kolme viikkoa sitten suunniteltiin mun isän, isän vaimon ja mun pikkuveljen kanssa, että lähdettäisiin Puuhamaahan Evelynin ja Emilyn kanssa. Reissu päätettiinkin toteuttaa nyt viime keskiviikkona.

Tiistai iltana kerroin Evelynille, että lähdettäisiin huomena aamulla Puuhamaahan. Evelyn oli innoissaan reissusta, vaikkei hänellä ollut käsitystä edes mikä se ihmeen Puuhamaa on?

Keskiviikko aamuna meillä ei meinattukkaan pysyä enään housuissa, kun Evelyn odotti niin kovasti pappaa hakemaan meitä. Ei kun kamat kasaan ja menoksi.

Noin 10 aikaan aamulla oltiin matkalla Puuhamaahan. Meiltä puuhamaahan ajomatkaa on noin 35 minuuttia, eli automatka ei onneksi ollut kovin pitkä. Kävin ostamassa Tervakoskella, missä siis Puuhamaa sijaitsee S-marketista Emilylle mukaan pari maitopurkkia ja smoothieta kummallekkin tytöille. Muut eväät olivatkin jo mukana.

Huomattiin heti Puuhiksen parkkipaikalle tultaessa kamalasta auto määrästä, että nyt on porukkaa kyllä todella paljon. Lähentelihän lämpömittari jo 27 astetta. Seuraavaksi päästiin jonottamaan ja meille sanottiin, että jono on noin 20:nen minuutin mittainen. Päästiin onneksi 10 minuutin jonottamisen jälkeen nopeampaan jonoon ja oltiinkin sisällä alta aika yksikön.

Eikun tytöille nimilaput Puuhanalle tarralla rintaan ja menoksi. Nähtiin sattumalta samalla myös hyvä ystäväni Minna lapsensa kanssa Puuhamaassa. Hassu yhteen sattuma.


Evelyn ensiksi vähän jännitti, mutta kun vauhtiin pääsi niin ei kyllä mikään pidätellyt neitiä. Hän halusi käydä kaikissa mahdollisissa laitteissa minkä vain näki. Harmi, että joissain laitteissa pituusraja oli vähän liian iso meiden neidille. Päivä oli kokonaisuudessaan todella mukava. Käytiin laitteissa, uitiin kovasti, grillattiin ja syötiin jäätelöä. Tekisi mieli melkein lähteä vielä uudestaan tänä kesänä, mutta ehkä seuraavana kesänä sitten kun Emilykin on jo isompi ♡

Tässä vielä kuvia meidän Puuhamaa päivästä:                                                                       <3- Riikka

2 kommenttia:

  1. Paljon näyttää tulleen uusia juttuja sinne. :) Pitää katsoa jos ensi kesänä suuntaisimme Puuhamaahan. Viime kerasta on jo aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kyllä oli enemmän kuin yksi uusi juttu ja lämpimästi kyllä suosittelen, oli kivaa ♡ Lapset tykkäsivät ja paikka oli muutenkin samanlainen kun sillon itse ollessani pienempi :) Tosin paljon uutta tullut, mutta vanhoja juttujakin pysynyt :)

      Poista