maanantai 25. heinäkuuta 2016

Emilyn 1-vuotis syntymäpäiväjärjestelyjä.

Emilyn 1-vuotis syntymäpäivät alkavat lähestyä kovaa vauhtia ja oli aika tehdä syntymäpäivä kutsukortit. Mietin pitkään minkälaiset syntymäpäivät Aleksin kanssa Emilylle pidettäisiin. Pidettäisiinkö ihan perinteiset ns. normaalit syntymäpäivät ilman minkäänlaista teemaa vai jollakin ihanalla teemalla. 

Evelynin 1-v syntymäpäivät olivat ilman teemaa olevat, mutta tilattiin kuitenkin leipomosta aivan ihana vaaleanpunainen prinsessakakku, jossa päällä oli sokerimassasta tehty kruunu ja sormus. Kakussa tekstinä oli meidän Evelynin nimi ja ikä.Päätin kuitenkin, että Emilylle pidetään teema synttärit, vaikka hän tuskin tulee syntymäpäivistään isompana mitään muistamaankaan. Kuvia aion kyllä ottaa senkin edestä niin jää ainakin ihania muistoja.

Emilyn 1-vuotis syntymäpäivät pidetään Minnihiiri teemalla. Tykkään askarrella, joten tein kutsukortit itse. Kutsukorteiksi väsäsin tälläisiä ihania Minnihiiren pään muotoisia kutsuja, johon tarvitsin kahta eri kartonkia: mustaa ja vaaleanpunaista, rusettinauhaa, kuumaliimapyssyn, paperi liimaa, sakset ja kolmen kokoisia helmiä. Korteista tuli mun mielestä aika ihania vaikka itse sanonkin <3 Taitaa olla, että kortin saksijassa on ollut jokin vika kun on hieman kulmikas kortti heh, niin tai sitten vaan kaksi pientä lasta roikkui samaan aikaan puntissani :D

ps. korteissa ei tosiaan ole tuota mustaa väriä, suttasin siitä vain päivämäärän ja kellonajan, vaikka tuskimpa sen olemassa olo olisi paljon siinä haitannutkaan teitä. Syntymäpäiville olen päättänyt tehdä myös kakun, johon olen ostanut Minnihiiri päällisen. Sokerimassasta teen kakun päälle rusetin ja kermavaahdon värjään aika varmasti vaaleanpunaiseksi. Tarjottavaksi tulee myös ihania muffinsseja, johon päälle tulee kermavaahto ja keksit ns. minnihiiren korviksi, rusetti löytyy myös näistä. Näette enemmän synttäreiden jälkeisestä postauksesta. Muita tarjottavia en ole sen enempää vielä miettinyt, koska onhan synttäreihin vielä lähemmäs kolmisen viikkoa aikaa. Aleksi tosin ajatteli, että voitaisiin tehdä synttäreille omatekemää pizzaa suolaiseksi syötäväksi, se oli nimittäin aika menestyksellistä Evelynin 2-vuotis syntymäpäivillä.

Pompomeja haluaisin tehdä myös syntymäpäiville. Olen säästänyt Emilyn ristiäisjuhlista valkoisia ja violetteja pompomeja, mutta taidan kuitenkin ottaa niistä vain valkoiset käyttöön ja käydä ostamassa erikseen vielä vaaleanpunaista silkkipaperia, joista teen uusia pompomeja. Evelynin 1-vuotis juhlista olen säästänyt oma tekemäni viirin, joka oli meillä kiinnitettynä keittiön seinään juhlien ajan. Olen miettinyt sen laittamista Emilyn 1-vuotis syntymäpäiville, mutta toisaalta olisi kiva jos Emily saisi oman viirin. Evelynin viirissä on myös violettia, joten haluaisin mielummin tehdä eri väreillä uuden ja mikä onkaan ihanempaa kuin askarrella kaikkea mukavaa syntymäpäiville.Syntymäpäiviä tullaan viettämään noin elokuun puolessa välissä ja syntymäpäivien jälkeen teen itse synttäreistä varmasti jonkinlaisen postauksen, jossa kuvia synttäreistä ja Emilyn syntymäpäivälahjoista. Siis jos teitä kiinostaa :)

                                                                  <3 -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti