perjantai 2. lokakuuta 2015

Päivä Touhutalossa. (Kirjoitettu eilen).

Voi, että mun jalat huutavat hoosiannaa oikein kunnolla edelleen. Eilen meillä oli niin härdelli päivä, ettei tosikaan.

Aamusta mulla oli lääkäri puoli yhdeltätoista, jonka jälkeen käytiin tyttöjen kanssa syömässä tuossa meidän kauppakeskuksessa. Sen jälkeen lähdin hirmu vauhtia painelemaan kotiin päin, jotta ehtisin junaan neitejen kanssa.


Eilenhän siis mentiin Nean ja tyttöjen kanssa Hämeenlinnaan Touhutaloon. Junamatkat meillä sujui oikein näppärästi, vaikka niitä stressasinkin aivan järjettömästi. Onneksi asemalla oli ystävällisiä ihmisiä, jotka auttoivat mua vaunujen ja Evelynin kanssa :)


Hämeenlinnaan kun päästiin, niin jouduttiin vähän etsimään Neaa ja tyttöjä kun oltiin aivan eripaikassa asemaa :D Lopulta kuitenkin löydettiin heidät ja päästiin vihdoin matkaan.

Evelyn hieman ujosteli ensiksi, mutta loppujen lopuksi siitä ei ollut enään tietoakaan. Tyttö mennä viipotti Helmin kanssa joka paikkaan.


Me tietenkin alotettiin meidän reissu kahvilla ja kaakaolla.. Sen jälkeen lähdettiinkin juoksemaan tyttöjen perässä tuolla Touhutalossa :)


Yllätyin täysin kuinka hurjapää Evelynistä kuoriutuikaan. Yleisesti neiti ei tosiaan uskalla laskea hurjia mäkiä ilman äitiä saatika mennä muutenkaan leikkimään muiden kanssa heti! Nyt Evelyn lähti Helmin perässä melkeimpä samantien leikkimään. Minä olin se, joka ehkä enemmänkin sai pelätä neidin hurjapäisyyden vuoksi :'D


Hennikin paineli siellä menemään ja sai kyllä perässä juosta. Henni tykkäsi laskea erästä mäkeä siellä vähän väärinpäin, joten mun piti olla aika nopea, että sain tytön kopattua syliin, ennenkuin siellä mäessä oltiin naama edellä :D

Lähtö meille tuli vähän kiireisenä, koska junan lähtöön aikaa oli 20 minuuttia. Jos me ei oltais keretty siihen, niin olisin joutunut odottamaan asemalla tunnin ja se ei olisi ollut kovin kiva juttu.

Kiirehdittiin kuitenkin aika turhaan, koska loppujen lopuksi junat olivat puolisen tuntia myöhässä. Junaan päästyämme Evelyn oli jo niin väsynyt, että nukahti mun syliin. Kotiin tullessa sainkin kantaa tyttöä ja työntää toisella kädellä vaunuja :D


Kaiken kaikkiaan meillä kuitenkin oli ihan mukava päivä. Lapset tykkäsivät kovasti leikkiä yhdessä ja vauvakin nukkui ihan hyvin.


                                                                     ♡ -Riikka


5 kommenttia:

 1. Vitsit, tuli jotenkin kiva fiilis kun katseli taas näitä kuvia! Täytyy ottaa joku kerta uudestaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ♡ Ihanaa kun Helmi ja Evelyn viihty yhdessä :) Ja joo niin täytyy!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja lapset on varmasti viihtyneet. :)

  VastaaPoista
 3. Sulle ois haaste mun blogissa http://nede93.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-haaste.html?m=1

  VastaaPoista