keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Rakkaus.

Tänään katsoin mun kahta pientä tyttöä ja tajusin kuinka hel***in onnellinen mä olen ♡
Toinen tytöistä on kovaa vauhtia kasvamassa kohti uhmaikää ja toinen taas on vielä niin pieni ja viaton, ettei osaa vielä edes kääntyä, saatika tehdä muuta kuin heiluttaa käsiään miten sattuun.

Pienet lapset ovat vielä niin riippuvaisia meistä vanhemmista. Jos joku olisi joskus mulle kertonut kuinka paljon voi omia lapsiaan rakastaa, niin vaikea sitä olisi ollut uskoa ennenkuin se omalle kohdalle sattuu ♡Kyllä mä aina tiesin, että kun saan omia lapsia rakastan niitä todella paljon, mutta että näin paljon! Joka päivä rakkauden määrä lapsiaan kohtaan kasvaa, vaikka se rakkaus on jo kovin iso raskausaikana ja synnytyslaitokselta saakka.

Omien lapsien puolesta teet ihan kaikkesi, jotta heidän on hyvä olla. Jos sattuu haavereita, elät niin mukana aina, että voisit alkaa itsekkin parkumaan. Jos omaa lasta sattuu johonkin, niin se kipu tuntuu itsellä sydämmessä asti vaikkei se haaveri omalle kohdalle satukkaan.

Myös kaikki ilot eletään lapsen mukana. Se hetki kun lapsi oppii jotakin uutta on ihan sanoin kuvailematon. Voit olla lapsestasi niin ylpeä kun ikinä vain pystyt♡


Niinä huonompina hetkinäkin voit olla maailman onnellisin siitä, että juuri sinulla on ihanat lapset, jotka piristävät sinua aina!
-------------------------------------------------------------------

"Missähän sut tehtiin, tähtien tuolla puolella, muovailtiin huolella. 

Ethän sä, ikinä kadota tuota katsetta.

Mitähän sä vielä kantaa voit, korkealla kun noin sen soit. Ei mitään tuu niin painavaa, et se sinut musertaa.

Kaunis pieni ihminen, sä olet ainutlaatuinen. Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan".

Näihin sanoihin ja ajatuksiin on varmasti hyvä lopettaa tämän päivän postaus ♡

                          ♡ -Riikka

10 kommenttia: