sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sealife päivä :)

Huh huh olipa päivä eilen. Heti aamulla herättyämme päätettiin lähteä Aleksin, Evelyni ja Julian kanssa Helsingin merimaailma Sealifeen. Evelyn tykkäsi kyllä kovasti, ainakun mentiin uuden akvaarion/altaan kohdalle katsomaan kaloja ja muita merieläimiä niin Eve alkoi hihkumaan ja jalat alkoivat vispaamaan ihan kunnolla :D Kala-altaan lasiin oli myös aina koskettava, vaikka ei ihan kalaan saatukkaan koskea. Suosittelen kyllä menemään sinne, niin pienempien kun vähän isompienkin lasten kanssa, siis jos merenelävistä yhtään tykkää. Evellä ainakin oli hauskaa.

                    Tässä pari kuvaa sieltä :)




Kuinkas moni on käynnyt Sealifessä ja oliko kivaa?

Käytiin me myös pyörähtämässä Linnanmäellä :) Laitteissa ei kylläkään, kunhan katseltiin, syötiin vohvelit ja ostettiin irtokarkkeja :)

Oli kaikin puolin kiva päivä. 

Ainiin me saatiin nyt avaimet meidän uuteen kotiin. Pari seuraavaa viikkoa onkin siis aika tohinaa kun on muuttohässäkkää, joten voi olla, että mä en ihan kauheasti ehdi kirjoittelemaan tänne.

Seuraavalla viikolla mennään kaupoille etsimään meille tapetteja ja maalia. Olohuoneeseen halutaan ainakin yksi tehoste seinä, koska meillä on aina ollut :) Evelle ehkä hieman vaaleanpunaista ja meidän makkariin yksi seinä vaaleanliilalla.. 

Mutta hei kivaa seuraavaa viikkoa jo valmiiksi, jos musta ei kuulu mitään..

                          ♡-Riikka



2 kommenttia:

  1. Mä en oo ikinä käynyt sealifessa :D täytyis joku kerta käydä
    Oii kuulostaa kivoilta noi teiän remppaus suunnitelmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, sinne kannattaa kyllä mennä :D Helmi vois ainakin olla innoissaan :)
      Eve tykkäs kovasti varsinkin siitä osiosta missä oli sellainen lieriö jonka läpi mentiin ja haikaloja uiskenteli päällä :D

      Nyt jää nähtäväksi saadaanko toteutettua kaikki remppansuunnitelmat :)

      Poista