keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Evelynin 4 kk neuvola kuulumiset.

Ihanan aurinkoista päivää tänne blogin puolelle :)

Tänään meillä oli Evelynin kanssa 4 kk neuvola :) Tällä kertaa vähän erilainen neuvolakäynti, oli sekä neuvola, että neuvola-lääkäri. Neuvolatäti meillä olikin eri kun yleensä, hän oli hieman vanhempi ihminen, mukana oli myös opiskelija joka sattui olemaan Evelynin kummisedän tyttöystävä Jonna : DD Oli kiva kun oli joku tuttu kaveri mittaamassa ja punnitsemassa Evelynin :D

Kaikki oli taas niinkun pitääkin. Tyttö oli kasvanut hyvin ja painaa jopa enemmän kun viime kerralla pari viikkoa sitten :) Neukku-lääkäri katsoi taas kaikki normaalit jutut mitä lääkärit yleensä katsovatkin :) Korvat olivat onneksi hyvässä kunnossa jo rs-viruksen jäljiltä. Ei siis enään korvatulehdusta! Ainot mistä kysyin lääkäriltä oli se, kun Evelynin kieleen on tullut joku musta kohta :o (Me ei siis ole annettu Evelle mitään mustikkasosetta tai muuta sellaista mistä kieli voisi värjääntyä) Neuvola-lääkäri epäili sammasta ja antoi meille siihen lääkekuurin. Lääkettä otetaan yhden-kahden viikon ajan, neljä kertaa päivässä n. yhden millin verran :)

Nyt sitten ne 4 kk mitat ja paino.

4 kk                                          3 kk

Paino: 6820 g                           Paino: 6230 g
Pituus: 63.5 cm                         Pituus: 60,5 cm
Pään ympärys: 42,0 cm            Pään ympärys: 41.5

Neuvolakorttiin oli myös lisätty tekstiä paljon, mutta mä en ihan oikeesti saa siitä selvää kun kaksi pientä lausetta : DD Ja kirjoitus meni näin:

Kasvaa hyvin. Kieli tumma, sammas?

Voisi tietenkin kirjoittaa noihin neuvolakortteihin vähän selvempää tekstiä, että vanhemmat saisivat siitä jotain selvääkin. No mutta se siitä nyt :D



Tänään meillä ei olekkaan mitään ihmeellistä tekemistä, saadaan olla vaan rauhassa kotona :) Huomiselle onkin sitten mun hammaslääkäri APUA! MÄ VIHAAN JA PELKÄÄN HAMMASLÄÄKÄRIÄ YLI KAIKEN!! Toivottakaa mulle onnea tulevaan koitokseen. Tiedän jo valmiiksi, että mulla laitetaan kuntoon nyt lopullisesti tuo juurihoidettu hammas..

2 kommenttia:

  1. meillä kans ihan sama juttu,neuvolakortin teksteistä ei saa IKINÄ mitään selvää!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on kyllä kumma juttu :D Varmaan kirjoittaa itseään varten niitä tekstejä :D

      Poista