sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Eilisen kuulumiset.

Eilinen päivä oli kyllä yhtä hullun myllyä. Kiire oli koko ajan ja ei kerennyt hengähtää ollenkaan ja tää päivä on aamusta mennyt samanlaisena..

Eilen siis oli Veetin syntymäpäivät. Siellä oli taas porukkaa vaikka kuinka paljon, onneksi kuitenkin Veetin eskari kaverit tulivat vasta illalla niin ei ollut ihan kamala vilske ja mekastus :D Evelyn sai taas olla ihasteltuna, kaikki halusivat pitää Eveä sylissä ja kysymyksiä sateli vähän joka suunnasta "miten Eve nukkuu?" "joko syö kiinteitä ruokia?" "joko kääntyy?" "minkä niminen hän on?" Joka tapauksessa oli mukavat synttärit. Ulkona vietettiin suurin osa ajasta, ihan vaan sentakia, että sisällä meinasi tukehtua kuumuuteen : D (Evelyn tietenkin meni nukahtamaan heti pihalle) Saatiin Evelynille ihan ihka omat ja ensimmäiset saippuakuplat : D Ei tyttö vielä osaa niitä puhaltaa, mutta kyllä se katseli kun mä sille niillä puhaltelin :)

Veetin synttäreiltä ei sitten samantien kotiuduttukkaan, koska lähdettiin katsomaan mun mummoa ja Even isomummoa :) Mummolla oli taas ollut meitä niin ikävä <3 Pitäis varmaan käydä vähän useammin kun kerran kuukaudessa, mutta aina on mukamas niin kiire ettei kerkeä... Meitä ihan oikeasti pyydetään vähän väliä jonnekkin ja koska Aleksi käy viikolla töissä ja tekee noin yhdeksän tuntisia päiviä niin ei sen jälkeen illalla oikeen enään minnekkään kyläilemään viitsi lähteä ja viikonloput yritetään pyhittää ihan vaan sille rentoutumiselle. 

Mummolta tulon jälkeen Aleksi kylvettikin sitten Even ja mä menin sen jälkeen nukuttamaan pikkuista <3 Sinne se nukahti kun oli niin väsynyt. Saatiin Aleksin kanssa yhteistä kahden keskeistä aikaa koko ilta <3 Katseliin yhtä sarjaa ja juteltiin vähän kaikesta :) Kyllä sitä yhteistä aikaa oppii arvostamaan ihan eritavalla perheellisenä ihmisenä kun sillon kun se oli ihan itsestään selvyys, että nyhjättiin yhdessä kaikki päivät! 

Tänään Aleksin pitikin lähteä Turkuun käymään, mutta lähtö meni vähän myöhäseksi kun olisi pitänyt jo viimeistään 11 olla ajamassa sinne... Niinpä Aleksi päätti, että meneekin joku toinen päivä.. Meidän tytöltä oli nimittäin maito loppunut ja lähetin Aleksin hakemaan sitä... No tottakai tänään on joku pyhäpäivä (mä tyhmä en tiedä mikä), pitää mennä lunttaamaan jostakin :D ja kaupat on kiinni. (Niin paitsi pikkukaupat, mutta siellä ei ollut just sitä maitoa mitä me kokeillaan nyt Evelynille. Nimittäin Tuutia). Meillä siis on nyt maito kokeilu, koska Evelyn luultavasti on allerginen maidolle ja meille laitetaan lähete nyt maito altistukseen. Niimpä kokeillaan nyt tuota Tuutia kun Nanni ei toimi ollenkaan, se pistää Evelynin mahan ihan älyttömän kipeäksi ja tyttö on vain itkuinen.. Olenkin tainnut jo jossain kirjoituksessa siitä mainita..

Teen erikseen kirjoituksen myöhemmin siitä mitä meille sanotaan maito altistuksessa, kunhan nyt ensiksi lähete saadaan :)

Hauskaa päivää teille kaikille :) Mä en vielä tiedä mitä tänään tehdään vai tehdäänkö mitään mutta jokatapauksessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti