sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikonlopusta :)

Moikka taas :)

Enpäs oo paljon kerennyt kirjottaa viikonloppuna, koska on ollu niin paljon kaikkea :)

Eve on nyt onneksi tervehtynyt jo sen verran, että lääkkeitä ja räkäpumppua ei enään tarvita :) Nyt täytyy pukea tyttö lämpimästi, ettei vaan mikään yhtä ilkeä tauti pääse enään yllättämään :/ No okei okei mä ihan oikeesti puen joskus varmaan Evelynille liikaakin päälle. Aleksi aina kauhistelee kuinka tuppaan tytölle päälle pitkähihaisen bodyn, housut, sukat, hupparin, kypärämyssyn, toisen pipon, lapaset ja lämpimän puvun, Tollaselle naapuriin meno matkalle, joka tosiaan on noin 15-20 askeleen päässä :D Mut mielummin on lämmin kun liian kylmä... Oletteko te liian varovaisia tohon petollisen kevät ilmaan lapsenne pukemisessa?
Ja pitäiskö mun vähän hellittää ton ylenpaattisen pukemisen kanssa vai onko ihan ok, että puen tytölle noi paljon päälle pikku matkalle? 

Niin ja tosiaan nyt tähän meidän viikonloppuun :)

Perjantaina Aleksin töiden jälkeen Aleksin äiti tuli meille ja ruvettiin siivoilemaan meijän kämppää ja tehtiin yhessä ruokaa :) Sitkun Aleksin äiti oli lähteny ni kateltii Suuret setelit ja sit taidettiin jo mennä nukkumaan :)

Lauantaina me sit oltiin viettämässä vklp mun siskolla ja sen miehellä :) Mun pikkuveli eli Evelynin Eno tuli yökylään sinne :) Oli kiva taas nähdä sitäkin pitkästä aikaa kunnolla :) Pojat piti illalla peli illan ja minä ja sisko jubailtiin yläkerrassa niin ja tietenkin Eve :D 

Sain Evelynistä ekan kerran aivan älyttömän hyvän videon missä se nauraa oikein kunnolla. Se on kyllä maailman ihanimman kuulosta ♡♡

Tälle päivälle meillä ei ookkaan mitään suunnitelmia, joten katotaan mitä keksitään :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti