perjantai 7. lokakuuta 2016

Epäonnea.

Nyt on kyllä pakko sanoa, että stressiä pukkaa ja pukkaakin niin pirusti. Etätehtävillä alkaa olemaan erittäin kova kiire ja ajattelin saada osan niistä valmiiksi tällä viikolla, koska seuraavan viikon keskiviikkona on ensimmäisen tehtävän palautus. Noh eikös sitten vaan keskiviikko iltapäivällä mulle tullut soitto päiväkodista, että Evelynillä on kuumetta. Pääsisinkö hakemaan tytön kotiin. Nyt sitten etätehtävien teko saa jäädä, kun parantelen täällä neitiä tuolta kuume flunssalta. Emily sai myös uudestaan jonkun ihan kunnon yskä flunssa taudin, joten nyt ollaan täällä neljän seinän sisällä, eikä ilmeisemmin liikuta täältä yhtään mihinkään koko viikonloppuna.

Ehkä tsemppaan tämän päivän ja teen yöllä ainakin yhden tehtävistä loppuun, jos vain jaksan valvoa. Toisaaltahan tämä tuli kyllä sinänsä ihan hyvään saumaan, että tosiaan on mun etäviikko eikä kouluviikko. Koulusta mulla ei olisi varaa olla yhtään pois, koska kurssimme ovat niin lyhyitä, että jos jää yhdestäkin päivästä paitsi niin joutuu käydä uusimassa koko kurssin. Harmittaa kyllä todella paljon, että tytöt ovat jatkuvasti kipeinä. Päiväkodin alottaimisen jälkeen Emilyllä on ollut kamala flunssa jatkuvasti. Pari päivää saattaa olla parempaa ja sitten taas jatkuu. Evelyn ollut nyt kaksi kertaa kipeänä päiväkodin aloittamisen jälkeen. D-vitamiineja ollaan syöty joka päivä onneksi. Tiedä missä sitä oltaisiin, jos niitä ei oltaisi pistelty suuhumme päivittäin.
Kyllä voin sanoa, että koulunkäyminen ja lasten hoitaminen on samaan aikaan aika haastavaa. Peukut niille ketkä esimerkiksi tekevät töitä samaan aikaan kun lapset ovat kotona ja pieniä. 

Blogin kirjoittaminen on jäänyt aika vähille nyt hetken aikaa, vaikkakin koitan löytää tällekkin ihanalle harrastukselle aikaa. Tällä hetkellä tilanne vaan on aika haastava meillä kotona, kun tehtäviä kasaantuu koulusta, tytöt ovat kipeitä ja yksin pitäisi pärjätä joka päivä sen aikaa, että Aleksi pääsee töistä. Onneksi Aleksi pystyy katsomaan tyttöjä töiden jälkeen niin saan koulutehtäviä valmiiksi edes silloin. Kaiken hyvän lisäksi meidän tietokone meni vielä rikki ja oltiinkin ilman konetta yli viikko. Nyt onneksi on ostettu uusi kone ja toimii hyvin, joten koitan tämän etätehtävä rumban jälkeen palata taas normaaliin kirjoitustahtiini täällä :)

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille. Nauttikaa päivästä <3

                                                              <3- Riikka

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä sinne! <3 toivottavasti flunssat paranee nopeasti ja saat tehtävien tekemiseen kunnon boostin!

    VastaaPoista