maanantai 16. marraskuuta 2015

Syysflunssa osa 2.

Voi itkun pitku!

Tämä syys flunssa ei kyllä jätä meidän perhettä rauhaan, ei sitten millään. Aleksi joutuu jo miettimään antibioottikuurin hakemista pitkittyneeseen flunssaan ja tytöt ovat taas molemmat kamalassa räkätaudissa.

Evelyn alkoi eilen yskimään ja siitä se sitten lähti... Heti perässä tuli Emily ja nyt täällä yritetäänkin hoivata noita pienokaisia ja ehkä vähän isääkin ♡ Kuume tänne ei vielä toistaiseksi ole rantautunut, mutta sitä odotellessa -,-..

Sori huonosta kuvan laadusta, koska on otettu puhelimen kameralla ja suht pimeässä.


Mulla olisi pitkästä aikaa (lue:vuoteen) lauantaina menoa ja toivon todellakin, että en joudu skippaamaan sitä oman kipeyteni vuoksi. Mulla nimittäin tänään aamulla tuli kurkku aivan järjettömän kipeäksi ja nyt illalla en meinaa saada edes nielaistua.. Vilun väristyksiä satelee vaikka olen hautautunut kokonaan päätä ja varpaita myöten peiton ja fleecisen viltin alle..

Taidampa kipaista kohta hakemaan itselleni pitkähihaisen ja villasukat jalkaan!

Vinkkejä toki kaivattaisiin, miten nämä meidän flunssat häipyisivät pois. Finrexiä tekisi mieli ottaa, mutta multa se on toistaiseksi kielletty, koska joudun vielä tämän viikon perjantaihin saakka syödä selkävaivoihini tulehduskipulääkettä :/

Missähän se meidän perheen vastustuskyky oikein tällä hetkellä majailee??

                              ♡ -Riikka

7 kommenttia:

  1. Ou nou! Juuri syysflunssia mä vihaan yli kaiken!!! Todella toivon teille pikaista paranemista! Aikuisille mustaherukkamehua kuumana, Buranaa, nenäsuihketta ja lepoa! Emilylle sängyn päätyä ylös, pilkottua sipulia sängyn lähelle, syliä ja lempeää hoivaa <3 evelynille vicksiä rintaan lasten nenäsuihketta, mustaherukkamehua ja villasukat. :) ja ennen kaikkea tsemppiä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä menen vaikka pää kainalossa katsomaan Redramaa, en kestäis jos missaisin sen. Niin paljon kyseisestä laulajasta olen aina tykännyt. Tosin voin lohduttautua sillä, että olen jo hänet livenä kahdesti nähnyt, jos nyt sattuisikin kipeys iskemään.

      Täytyy koittaa noita kaikkia keinoja! Tosin tosta sipulista en oo niinkään varma. Se auttaa, mutta miten saan laitettua sitä niin, ettei meidän kaikkien silmät ala vuotamaan :D

      Meillä onneksi kotona tuollainen ilman kosteuttaja, johon saa laitettua eukalyptys tippoja. Se ehkä vähän helpottaa. Pikkuisille käytän nenään laitettavia suolatippoja.

      Kiitos tsempeistä ♡♡

      Poista
  2. ääh teillä on kyllä sitkeässä toi flunssa! ja mulla ei nyt uusia neuvoja oo, silloin laitoin muutaman vinkin sun edelliseen flunssa postaukseen. Ostitteks sitä geeliä, auttokse mitään? Paranemisia teille kaikille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo musta tuntuu, että me ei päästä ikinä eroon tästä. Olisi aika jo paistaa aurinko tänne risukasaankin!

      Ei ostettu ku Eve paraniki sit jo ilman sitä :) Meiltä löyty kaapista ventolineä jota päärätty yskään ja rohinaan isommalle neidille niin annoin sitä :D Täytyy ostaa sitä geeliä, jos ei mee ohi. Lääkäri reissu varmaan molempien kanssa tulee..

      Kiitos♡

      Poista
  3. Voi ei. :/ Tsemppiä sinne. Ei oo kyllä kivaa kun flunssa pääsee pitkittymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää ei meinaa millään jättää meutä rauhaan :/ Kiitos tsempeistä :)

      Poista