keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lasten vaatekaapit.

Tänään kävin lävitse meidän Emilyn vaatekaappia ja voi, että. Täytyy sanoa, että tytöllä on aivan liikaa vaatteita.

Laitoin kaikki pienet vaatteet pois kaapista, jotka osa oli 50 cm ja osa 56 cm. Tilalle saivat tulla 60-62 cm vaatteet.

Niin se vain meidän tyttö kasvaa kovaa vauhtia isommaksi.Emilyn kaapista lähti oikeasti jo yksi kokonainen muovikassillinen vaatteita odottamaan niille jonkun toisen lapsen käyttöä. Itse aion säästää osan vaatteista, ihan vain muistona ja loput laitan sitten vaikka kirpparille tai annan tuttujeni pikkuisille, jos sellaisia joskus tänne ilmaantuu. Itse en enään niitä kuitenkaan tarvitse.

Seuraavaksi olisikin sitten Evelynin vaatteiden läpi käyminen. Sieltä tosin olen aina sitä mukaan ottanut kaikkea pois, mitkä olen huomannut pieneksi jäänneen.

Joulukuussa täytyy shoppailla Evelynille ainakin uusia sukkahousuja, koska niistä kaikki ovat joko jääneet liian pieniksi tai ovat liian isoja.

Oman vaatekaappinikin sain tänään siivottua. Sieltä voisi kanssa osan vaatteista heitttää kirpparille, mutta jotenkin en koskaan raaski vaikka tiedän, etten niitä tule koskaan enään käyttämään :DKäyttekö te usein läpi lapsienne vaatekaappeja? Säilytättekö pienet vaatteet?

Itse säilytin kaikki Evelynin vaatteet onneksi, koska vielä yhden pikkuisen sitten tein. Nyt kuitenkin vaatteet saavat lähteä kiertoon :)  

                              ♡ -Riikka2 kommenttia:

  1. Mä en säilytä lastenvaatteita. Olisi ollut kyllä fiksu veto niin ei Hennille olisi tarvinnut ostaa kaikkea uudestaan. Mä en vaan jaksa turhaa krääsää täyttämässä kaappeja :D Ja omaa vaatekaappia tyhjennän parin kuukauden välein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D Miten pystyt heittämään niitä pois, kun niissä on ihania muistoja :D Mä säilön kyllä aina kaiken ja sitten mietitään mihin ihmeeseen kaikki se tavara mahtuu ::D

      Poista