keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lenkkeilyä.

Nyt kun tytöt ovat kumpikin samaan aikaan päikkäreillä, (ihme) niin mulla on aikaa tulla kirjoittelemaan vähän erilaisesta aiheesta tällä kertaa. Nimittäin lenkkeilystä!

Mä olen alkanut lenkkeilemään, siis ihan vain reippaasti kävellen vielä toistaiseksi.

Mun paino on ropisten tippunut alas ja en oikeastaan muista milloin viimeksi olisin painanut alle 50 kg. Painoa en halua laskea, mutta se on jostain syystä itse laskenut ilman mitään edes tekemättä.

Mä kuitenkin syön tarpeeksi ja säännöllisin väliajoin. Meidän suvussa kaikki ovat kyllä aika pieni kokoisia, joten ehkä olen omasta suvusta tämän perinyt :'D

Lenkkeilyn olen kuitenkin aloittanut ihan vain yleiskuntoni parantamiseksi. Välillä käyn lenkillä ystäväni kanssa ja välillä taas ihan yksikseni. Mulla olisi aivan kamala himo alkaa taas harrastaa salilla käymistä vanhan treeniohjelmani mukaan, mutta en mä enään muista miten niissä laitteissa tehdään, etten reväytä itseäni.

Selkäni takia mun täytyy kuitenkin olla hyvin varovainen, joten vika asentoja ei saa tulla.

Tämä oli kuitenkin niin mun tuuria, että tulin samantien kipeäksi kun aloin lenkkeillä. Joka ikinen kerta mulle nousee kuume kun aloitan jonkun uuden harrastuksen. Siitä on tosin ollut ilmeisesti ihan tieteellinen tutkimuskin, että jos aloittaa pitkän tauon jälkeen tekemään raskaasti jotakin harrastusta, niin näin voi käydä. Mun kohdalla se ilmeisesti pitää paikkaansa..

Mä olen ladannut mun puhelimeen Sports Tracker nimisen sovelluksen, josta saa valita ensinäkin urheilulajin. Mulla se siis on tällä hetkellä kävely, reipas sellainen. Tämä sovellus näyttää ajallisesti kauan olet lenkillä, lenkin pituuden kilometreinä, lenkin reitin, kalorit jota kulutat lenkin aikana ja tietenkin keskimääräisen nopeuden jota kävelet. Saattaapi se kertoa vielä muutakin, mutta mä olen tähän mennessä tarvinnut vain näitä tietoja. 

Pyrin käymään lenkillä noin kolme-neljä kertaa viikossa. Loput päivät pidänkin sitten ihan vain välipäivinä. Tosin nyt täytyy parantua ennenkuin pääsen taas lenkkeilemään :)

Tässä nyt sovelluksesta pari kuvaa eri lenkki päiviltäni:Nyt vain kaikki lenkkeilemään ja testaamaan sivellusta :D Onko täällä joku, joka on jo kokeillut Sports Trackeria ja jos on niin mitä pidätte?

Musta tää on ainakin ihan loisto sovellus! :)

                              ♡ -Riikka

6 kommenttia:

 1. Mä en ole käyttänyt tuota sovellusta, pitäis kyllä :)
  Ja tuo on kyllä parasta kun saa lapset samaan aikaan päikkäreille ja pääsee kunnon lenkille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kannattaa toi on hyvä! :D

   Niimpä, täällä se vaan on tosi harvinaista.

   Poista
 2. Mä oon myös tykästynyt sports trackeriin. Sillä on kiva ottaa myös pyörälenkit. Mulla vaan on nyt jotenkin syksyn myötä lenkkeilyt jääneet... Pitäs ottaa niskasta kiinni. Olen myös alkanut pohtimaan salilla käyntejä, mutta käytän tekosyynä ajan puutetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin joku muukin siis käyttää kyseistä ohjelmaa! :)) Mä en oo tutustunut vielä muuhun kun vaan tohon kävelyyn :D

   Jep sinne on aina jotenkin niin vaikeeta mennä :D Varsinkin ensimmäisen kerran. No hei ajan puutehan on hyvä syy. Niin paitsi jos se on vaan tekosyynä :'D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se kyllä on ja sitten kun sinne jaksaa lähteä niin viimeisetkin väsymyksen rippeet on poissa :D

   Poista