perjantai 26. kesäkuuta 2015

VAROITUS, kuvattomasta ja aika pitkästä postauksesta.

Huh huh, kylläpäs tänään on ollut taas päivä. Evelyn heräsi jo ennen kahdeksaa (joka  siis on meille ennen kuulumatonta) ja mä kävin sitten vielä hetkeksi hakemassa tytön viereeni makoilemaan. Kun päästiin ylös, alettiinkin tekemään aamujutut ja suunnattiin bussiin ja kaupungille. Kaupungille oikeastaan lähdin ihan vain sen takia, että saan meille uudet hammasharjat, Evelynille vaippoja, tutteja ja pesuainetta :D Tuteille kun kävi vähän hassusti mun keittäessä niitä vahingossa puoli tuntia kattilassa :D

Samalla nähtiin neidin kanssa mun sisko ja Julia ja mentiinkin käymään kahvilla ennenkuin Lauralla oli hammaslääkäri, niin ja mullakin taas vaihteeksi. Hampilääkäreiden jälkeen lähdettiin leikkauttamaan Julian hiuksia erääseen kampaamoon, jossa meidän kaveri on töissä. Evelyn nukahtikin kun saunalyhty matkalla. 

Kampaamosta kun päästiin pois niin jäätiin oikeastaan vaan jumittamaan mun äidin pihalle ja juteltiinkin siinä ainakin tunti. Odoteltiin Even kanssa milloin Aleksi soittaa, että meidän auto on tullut huollosta ja, että hän hakisi meidät kotiin.

Siinä kuitenkin sitä aikaa sitten vierähti ja ajattelin mennä Evelynin kanssa siksi aikaa puistoilemaan. Aleksi tulikin sitten sinne ja siellä vietettiin aikaa reippasti yli kaksi tuntia. Puistossa oli taas kaikkea mielenkiintoista. Eve kiipeili liukumäkeen ja laski mäkea, keinui ja löysi jopa kavereita joiden kanssa uskaltautui mennä leikkimään hiekkalaatikolle hiekkaleluilla :) Tuolla puistossa tullaan kyllä käymään useamminkin, jotenkin sinne ei ole koskaan tultu eksyttyä vaikka puisto oli mitä mahtavin.

Kotiin kun päästiin niin oli pakko laittaa neiti samantien suihkun alle, koska kädet, vaatteet ja nassu oli siinä kunnossa, että kyllä vaan huomasi tytön leikkineen hiekkalaatikolla : D Ei me sitten vieläkään jaksettu jäädä kotiin vaan lähdettiinkin Nurmijärvelle parin ystävän ja heidän perheensä luokse. Evelyn sai väsytettyä itsensä kyllä niin tappiin, että ei kauan mennyt kun tyttö nukahti kotiin tullessamme.

Huomenna Aleksi lähtee kaverilleen viettämään iltaa ja sieltä jonnekkin päin humputtelemaan kun me tytöt lähdetään Nurmijärvelle viettämään päivää Janeten luokse. Evelyn pääsee taas leikkimään poikien kanssa ja onkin toivottavasti taas illalla valmista kauraa nukkumaan.

Sellainen oli meidän päivä tänään!

                                                               <3- Riikka

2 kommenttia:

  1. Noi touhun täyteiset päivät on usein niitä parhaita! Tai ite oon sellanen etten hirveesti viihdy paikallani. Mutta joskus taas tekee sitten hyvää vaan olla :D Pitäiskö meiän miettiä sitä treffaamista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä ihan kivoja päiviä varsinkin jos on jotain seuraakin mukana :) Joo hei kuulostaa ihan hyvältä. Meillä on nyt kyllä tää heinäkuu aika kiireistä kun maanantaina lähdetään sinne matkalle ja 15 pv meillä alkaakin muutto rumba :) Mut täytyy miettiä joku sopiva päivä!

      Poista