keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Uuteen kotiin muutto!

Me päätettiin nyt ottaa Aleksin kanssa se meille tarjottu kämppä vastaan! Mä olen niin onnellinen, kohta me asutaan neliössä ja meidän molemmilla tytöillä on ihan ikiomat huoneet. 



Mä olin ehkä itse jo luovuttamassa kämpän suhteen, kun Aleksi alkoi miettimään miten tullaan siinä vaiheessa pärjäämään kun mä lähden kouluun ja Aleksi saa vakkari työpaikan. Silloin me ei saada enään niin paljon tukia kelasta kun Aleksi on töissä. Kuitenkin loppujenlopuksi laskeskeltiin ja tultiin siihen tulokseen, että ei meillä hätää ole. Aina ollaan selvitty ja aina tullaan selviämään. Jos sattuisi tulemaan paha paikka niin mulla onneksi on paperit koulusta, joilla voisin hakea työpaikkaa ja siirtää koulun aloittamista.

Ajateltiin myös paljon sitä, olisiko seuraava vaihe ihan vaan sen ikioman asunnon osto, mutta ei, ei se vielä ole meille ajankohtaista. 

Me siis ollaan nyt irtisanottu tämä meidän nykyinen asunto. Heinäkuun alussa entiset asukkaat lähtevät pois meidän uudesta kodista ja sen jälkeen siellä aloitellaan kahden viikon remonttia. Remontointiin kuuluu tapettien irroittamista, uudelleen maalausta ja listojen vaihtamista. Muuten asunto onkin hyvässä kunnossa.

15 päivä heinäkuuta me päästään itse remppaamaan kämppä loppuun sellaiseksi kun halutaan tai jopa muuttamaan sinne jos olemme tyytyväisiä työn jälkeen.

Mä odotan jo niin innolla sitä miten päästään sisustamaan kotia ja varsinkin tyttöjen tulevia huoneita. Asunto on todella lähellä keskustaa ja näin onkin helpompi mulle. Tällä hetkellä joudutaan liikkumaan aikalailla vain bussilla joka paikkaan Evelynin kanssa, silloin kun isi on töissä. 

Jännä nähdä miten Evelyn suhtautuu muuttoon. Vauva taas pääseekin heti uuteen kotiin. Tässä meidän entisessä asunnossakaan ei sinänsä ole ollut muuta vikaa kuin asunnon sijainti ja meidän mekastavat naapurit. Tosin yläkerrasta muuttivat juuri pois sellainen norsulauma jotka oikeasti kolistelivat aamusta iltaan niin, että meidän lamput tärisivät :D 

Heinäkuussa Aleksilla alkaa onneksi kesäloma, joten muuttamisesta tulee hieman helpompaa. Tosin heinäkuu tulee olemaan meille aivan järjettömän kiireinen, koska meillä on muutto, mahdollinen remontointi ja väliin pitäisi saada vielä sijoitettua meidän asuntoautomatka, jonne päätettiin lähteä. Eli siellä toivottavasti osaamme rentoutua. Evelynkin pääsee katselemaan vähän Suomea ja Suomen hauskuutuksia, kuten Ti-ti nallen taloa jne :)

Odotan jo innolla pääseväni näyttämään teille meidän uutta kotia :) Tosin siihen varmasti menee vielä aikaa heinäkuun ollessa kiireinen ja elokuun tulessa, silloin meille nimittäin syntyy vihdoin pienokainen♡


                             ♡ -Riikka

6 kommenttia:

  1. Muuttamisessa on oma ihana puolensa, vaikka se raskasta puuhaa onkin. On ihanaa laittaa uutta kotia ja aloittaa puhtaalta pöydältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, onneksi mä en saa nostrlla mitään painavaa niin pääsen vaan kamojen pakkaamisella. Tosin se siivous operaatio on myös ihan kamalaa :D

      Poista
  2. Muuttaminen on ihan pepusta :D Tai se tavaroiden paikoilleen laittaminen on kivaa mutta se pakkaaminen ja kantaminen on ihan karseeta..
    Mutta onneaonnea uudesta kodista ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeo se kamojen roudaaminen on jotain niin ärsyttävää :D Mut sitten ku se on tehty ja kaikki on paikoillaan ni se ihana tunne ku on uus koti ja saa rentoutua :D

      Poista