maanantai 19. joulukuuta 2016

Pieni kirjanen lapsen omalla nimellä+alekoodi :)

Pääsin tekemään yhteistyötä Mammalandian kautta Kirjasiskot-nimisen yrityksen kanssa, josta sain "Tyttö, joka unohti nimensä" nimisen kirjan lapseni omalla nimellä varustettuna. Päätin tällä kertaa ottaa kirjan Emilyn nimellä, koska olen huomannut, että Emily on alkanut olemaan todella kiinnostunut kaikenlaisista kirjoista. Usein Emily peruuttaa syliini kirja kädessään istumaan ja ikäänkuin pyytä minua lukemaan sen. Emily näyttää usein kirjoista kuvia ja odottaa, että minä kerron mikä siinä kuvassa on. Sitten sana toistetaan. Pieniä kirjoja neiti jaksaa jo kuunnella oikein hyvin, mutta pidemmissä kirjoissa käydään yleensä vain kuvat läpi. Kirjasiskot myy siis erilaisia nimikirjoja ja Hikka-Hiiren ABC-kirjaa. Satukirjoissa nimikoitu seikkailu perustuu lapsen omaan nimeen ja Hikka-Hiiren ABC-kirjassa opetellaan nimensäkkin mukaan tietenkin aakkosia. Kirjasiskojen sivuilta voit käydä katsomassa lapsellesi ikioman nimikkokirjan juuri oman lapsesi nimellä. Jos sellainen tilanne sattuu, että lapsesi nimellä ei löydy kyseistä kirjaa niin, siitäkin selvitään helposti ottamalla yhteys Kirjasiskoihin ja he hoitavat asian.

Tämän kirjan mukana saatiin myös Hikka-Hiiri heijastin bonukseksi ja siitä kyllä ilahduin kovin. Nyt, jos koskaan ne heijastimet on hyvä laittaa heilumaan sinne takin tai ulkoilupuvun hihaan. Illat pimenevät nimittäin jo 16:00 maissa ja heijastin on todella tärkeä pimeillä ilmoilla.
Tässä kirjassa oli mielestäni todella ihana idea. Kirjan kuvat olivat värikkäitä ja selkeitä ja juoni kirjassa oli mitä ihanin. Kirjassa tyttö, joka on menettänyt nimensä vierailee Hikka-hiiren kanssa hiiren kavereiden luona ja Hikka-Hiiren kaverit yrittävät omilla nimillään saada tytön muistamaan nimensä. Kirjan lopussa Hikka-Hiiri antaa vinkin, että tytön täytyisi muistella kaikkien eläinten nimien ensimmäisiä kirjaimia, joiden luona he vierailivat ja niistä muodostuisi tytön oma nimi. Lopulta tyttö saa kuin saakin muodostettua oman nimensä kavereiden nimien ensimmäisistä kirjaimista. 
Kun luin kirjaa en ensiksi kyllä yhtään tajunnut kirjan juonta (joka oli erittäin hyvä), vasta lopussa itsellenikin selvisi, kuinka hauskasti kirja oli suunniteltu! Kirja ei mielestäni ollut mitenkään ennalta arvattava. Ajattelin ensiksi, että kirjassa varmasti on Emilyn nimeä vähän siellä sun täällä, mutta luuloni osoittautuivat vääriksi. Kirjan luettuani mulle tuli fiilis, että mun on pakko saada tämä kirja ostettua myös Evelynin nimellä. Saa nähdä kuinka tarina ja eri eläimet muuttuvat :) Evelyn tykkäsi kirjasta myös kovasti :)Nyt teillä muillakin on mahdollisuus käydä tilaamassa Kirjasiskoilta itsellenne 10 % alennuksella heidän kirjansa. Alennus koodia kysytään kassalle siirtyessä ja koodi on: mammal10. Tämä koodi on voimassa vuoden loppuun saakka elikkä 31.12.2016.

                                           Ihania lukuhetkiä kaikille <3

Yhteistyössä:

Mammalandia
Mammalandia facebook
Kirjasiskot
Kirjasiskot facebook

                                                       <3- Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti