tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kesäloma suunnitelmat!

Nyt kun eletään jo kesäkuun 21 päivää, niin on aika alkaa suunnittelemaan kesämenoja Aleksin lomalle (Matti-myöhäiset taas liikkeellä). Yleensä meillä on ollut jotakuinkin suunnitelmat valmiina kesälle jo talvella, mutta nyt tosiaan on päässyt vähän lipsumaan. Siihenkin on ihan syy, nimittäin meillä on ollut asiat niin auki töiden ja muiden juttujen kanssa, ettei olla päästy kesälomista vielä sopimaan. Nyt kuitenkin kaikki alkaa näyttämään selvältä ja voidaankin alkaa suunnittelemaan tätä kesää.

Meillä ei kovin paljon ollut kesäkuun alulle suunnitelmia, koska Aleksin loma ei ollut vielä alkanut, mutta nyt alkavat suunnitelmat olla valmiina heinäkuun varalle. 


Yhteisiä suunnitelmia meillä sitten onkin jo vähän ja niihin kuuluu mm:

-Risteily

Juhannus viikonlopulle meillä on yhteinen risteily. Sinne lähdetään siis viettämään Aleksin kanssa kahdestaan meidän kolmevuotis kihlapäivää, Aleksin syntymäpäiviä ja hänen valmistumistaan. Lapset meillä jää tällä kertaa yhdeksi yöksi helliin huomiin. Siitä kirjoitinkin edellisessä postauksessani jonka pääsette lukemaan tästä.

- Tuurin kyläkauppaan meno lasten kanssa.


Me ollaan siitä jo pitkään Aleksin kanssa puhuttu, että sinne vain on päästävä joku kerta. Nyt kun meillä on aikaa niin mikäjottei sinne mentäisi. Aluksi meidän piti lähteä mökkeilemään mutta luulen, että on parempi säästää rahat Tuuri kierrokselle, kun sinne ollaan kauan haluttu. Lapsillehan siellä onkin miljoona tivoli jonka käymme varmasti myös katsastamassa heinäkuun alussa, kun tivoli aukeaa. Toki joudumme vähän miettimään missä yömme vietämme, koska sinnehän täältä meiltäpäin on aikamoinen matka, mutta se nyt tuskin koituu ongelmaksi.


- Korkeasaari


Tämä on joka kesän traditio ja mua harmittaa aivan törkeästi, että viime kesänä tämä kohde jäi katsastamatta. Yleensä ollaan käyty Korkeasaaressa joka kesä viettämässä lomapäivää. Tänä kesänä me siis suunnataan Korkeasaareen lasten ja toivottavasti myös blogiystäväni ja hänen perheensä kanssa. Uskon, että ainakin Evelyn tulee olemaan innoissaan tästä reissusta niinkuin varmasti Emilykin.
- Grillaus ja piknikit

Mikäpä olisikaan ihanampi tapa viettää lämpimiä kesäpäiviä kun grillaus ja piknikillä käynti. Emily ja Evelyn rakastavat kun pääsevät vapaasti temmeltämään pitkin maita ja mantuja. Evelyn tykkää myös kovasti grillauksesta tai ainakin makkarasta :D
- Rannalla olo

Uiminen on tietenkin se joka kesäinen asia josta on päästävä nauttimaan. Tähän kuuluu tietenkin myös rannalla makoilu ja auringon ottaminen. Emily ei vielä koskaan ole ollut uimassa järvessä saatika edes uimalassa ja olenkin aivan varma, että siitä jos jostain onni repeää liitoksistaan. Nimittäin Emily on todella kova kylpyammeessa polskia. Evelynin kanssa ollaan käyty uimassa ja hän kyllä rakastaa vettä ja uimista.


- Juhannus


Juhannusta meillä olisi ilmeisesti tarkoitus lähteä viettämään mun isälle ja pikkuveljelle, mutta siitä en ole vielä varma. Mitään ei ole lukkoon lyöty, mutta jokatapauksessa lapset meillä on kuitenkin juhannuksen kotona niin mikäs sen kivempaa kun mennä katsomaan kokkoa lasten kanssa.


Emilyn syntymäpäivät

Elokuussa vietetään myös meidän Emilyn 1-vuotis syntymäpäiviä, voi apua! Mihin tämä aika oiken vierii. Vastahan kysyin Aleksilta ja kätilöltä sairaalassa kumpi sieltä tuli tyttö vai poika ja nyt meidän pikkuinen täyttää jo vuoden.


Ainiin, 11 kk postaus tulossa vielä heinäkuun aikana.- Puuhamaa

Puuhamaa reissu olisi myös erittäin kiva tehdä, mutta se jää nähtäväksi vielä. Puuhamaassa meidän tytöt eivät vielä ole päässeet koskaan käymään, mutta itse ainakin paikasta tykkäsin pienenä, kun siellä käytiin. Pikkuveljen kanssa olen myös käynyt Puuhamaassa viimeksi noin nelisen vuotta sitten. Siinä nyt jo jonkin verran kesälomasuunnitelmia. A:lla tosiaan lomaa heinäkuusta kaksi viikkoa ja elokuusta kaksi viikkoa, joten enempää ei olla suunnitelmia vielä tehty :)

                            ♡ -Riikka

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa todella kivoilta suunnitelmilta!

  Meillä aika samanlaiset suunnitelmat<3!:)

  Ihanaa juhannusta, aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Noniin, nämä on yleensä perus suunnitelmat kesälle :D Käydään huvipuistoissa ja otetaan aurinkoa :D

   Kiitos samoin sinne♡

   Poista