keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Nyt on ollut aika kyllä todella vähissä blogata, Eve vaatii aivan älyttömästi huomiota koko ajan, jos hänelle ei huomiota anna silloin kun hän sitä vaatii, alkaa kunnon tuhmailut. Pistorasioihin sormien tunkeminen, elektroniikkalaitteisiin koskeminen ja kaikki mitä pöydällä vaan sattuu olemaan niin tulee kyllä samantien alas..

Jospa koittaisin nyt olla vähän aktiivisempi tämän kirjoittamisen kanssa, vaikka vaikeaa se tulee olemaan. Onneksi iltaisin on aikaa, silloin kun mä en ole ihan älyttömän väsynyt, mitä olen nykyään joka ilta -.-. Evelyn heräilee öisin vielä aika paljon ja sorruin jopa ottamaan neidin meidän viereen aamulla nukkumaan, jotta saisin nukkua itse vähän pidempään.

Evelyn on nyt 9 kk-vanha. Ensimmäinen sana, joka on pysynyt nyt matkassa mukana tuli lauantaina. Amppua=lamppua meillä on sanottu, mutta senkin sanominen on vähän jäännyt. Lampun sijainti osataan kyllä näyttää... Nyt meillä kuitenkin hoetaan koko ajan "hauva, hauva, hauva", kaikki on hauvoja :D Välillä Evelyn etsii kirjan, jossa on susikoira ja taas sanotaan: "hauva". Voi, että kohta Eve puhuu jo kunnolla. Saan minäkin puhua jollekkin muulle täällä kotona päivisin kun vain seinille :D 

Nyt kuitenkin aiheesta toiseen me käytiin Evelynin kanssa katsomassa tänään heppoja meidän kodin läheisellä heppatallilla. Evelyn oli todella innoissaan. Heppakin kyllä oli hauva kuulemma :) Evelyn kyllä suutahti hieman, kun oltiin lähdössä heppatalleilta, hän oli kyllä niin väsynytkin jo, että en tiedä loukkaantuiko vaan pelkästä väsymyksestä vai olivatko hepat oikeasti niin ihania..

Kaikin puolin meillä oli kuitenkin mukava päivä tänään, Eve näki pikkuserkkuansakin taas pitkästä aikaa :)

Nyt mä alan katsomaan Bigbrotheria ja sen jälkeen menen nukkumaan :) Hyvää yötä <3

                   <3 -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti