torstai 4. syyskuuta 2014

Evelynin kuulumiset vähän pidemmin.

Mä ajattelin nyt pitkästä aikaa kertoa vähän Evelynin kuulumisia pidemmin :)

Evelynille kuuluu siis hyvää. Meillä ollaan jo tervehdytty siitä ikävästäkin ikävämmästä pissatulehduksesta ja Eve alkaa olla taas oma iloinen itsensä.

Voi luoja sitä villeyden määrää joka nykyään pursuaa Evelynistä. Tyttö konttaa joka paikkaan ja varsinkin niihin kiellettyihin paikkoihin kuten pistorasiat ja elektroniikkalaitteet. Jos pöydällä sattuu olemaan ihan mitä vaan käden ulottuvilla, Evelyn ei epäröi todellakaan ottaa sitä. Eve nousee ja kiipeilee joka paikkaan. Tuolit on parhaita! Niitä vasten on aina pakko nousta ja odottaa milloin ne menevät mukkelismakkelis Evelyn mukanaan. 



Mieltäkin jo osoitetaan aivan järjettömän paljon. Meidän Evelyn on niin loukkaantuvaa sorttia, että joskus meitä vanhempia alkaa naurattamaan. Eve saattaa loukkaantua esimerkiksi siitä, että osun kävellessäni leluun joka on hänen kädessä. Pahin loukkaantumisen aihe on aina se kun puen Evelle päälle. Voi sitä kiukun määrää!! 

Aina jos Evelyn on loukkis mulle, niin hän katsoo Aleksia kasvot mutrussa ja alkaa itkemään, ikäänkuin Aleksi menisi hellittelemään häntä. Välillä taas asia on toisinpäin. 

Kieltämisestä koskea esim, juuri niihin pistorasioihin, saadaan aina kamala itku raivari aikaan.

Onko muita joiden lapset vihaavat pukemista? Entä kuinka helposti teillä loukkaannutaan?

Yleisesti Evelyn on kyllä todella iloinen lapsi ♡


Yöt

Yöt meillä menee välillä hyvin ja välillä huonosti. Hyviin öihin lasken kerran tai kaksi kertaa heräämisen. Yleisesti meillä herätään yöllä vielä kolme tai neljä kertaa. Evelyn nukkuu jo omassa huoneessa. Maitoa tarvitsee vielä yöllä..


Syöminen

Ruokaa menee edelleen yhtä hyvin kuin ennenkin. Aamu- ja iltapuuro joihin sekoitettu hieman hedelmäsosetta, kaksi kiinteää sosetta päivässä ja maitoa aina välillä + tietenkin se yömaito, josta ei vielä eroon olla päästy.

Leikit

Leikkiä Evelyn rakastaa. Evellä on aika paljon leluja ja niitä lemppareita on kyllä monia. Leo- leijona ja Smurffi ovat parhaimpia. Kirjat ovat myös kivoja (ainakin pureskella). Kyllä niitä jaksaa hetken lueskellakkin, ainakin äidin sylissä :)



Hampaat

Hampaita Evelynillä on tällä hetkellä 5 kappaletta. Kaksi alhaalla ja kolme ylhäällä. Hampaiden harjaus on myös yksi Even lemppari iltatoimista. Kovasti Evelyn yrittää ottaa hammasharjaa aina minulta pois ja harjata itse hampaansa. Yleensä tämä äiti on kyllä sen verran "tyhmä", että ei anna hammasharjaa Evelle..

Tälläinen on meidän kahdeksankuinen neiti tällä hetkellä!

          ♡ -Riikka


2 kommenttia:

  1. Kuulostipa niin tutulta! Miroki saa kauheet raivarit nykyään ku pukee päälle tai vaihtaa vaippaa... myös jokapaikkaan pitää nousta ja kiivetä. Ja loukkaantuu kans todella helposti, just jos kieltää menemästä esim sinne johtoihin yms.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D joo se pukeminen ja vaipan vaihto on aika haastavaa nykyään.

      Poista