torstai 17. maaliskuuta 2016

Äitien hemmotteluilta.

Voi, että! Mulla oli tänään aivan ihana päivä♡ Pääsin osallistumaan äitien hemmotteluiltaan, joka sisälsi mm. tuote-esittelyjä, kauneushoitoja, paljon ihmisiä ja kahvittelua.

Mä en ole ennen tälläisessä tapahtumassa ollutkaan. Tapahtuman tarkoituksenahan oli siis tulla ihan vain yksin äitinä rentoutumaan iltaan. Toki vauvat, joita vielä imetettiin sai ottaa mukaan. Yhden vauvan taisin nähdäkkin, muut oli ilmeisesti jätetty kotiin :)


Itse pääsin ihan yksin rentoutumaan. Kävin hoidattamassa käsiäni pikamanikyyrissä ja käsien kuorinnassa. Pikamanikyyriin kuului kynsien viilaus, kynsinauhojen huolto, lakkaus ja käsien rasvaus. Kävin myös nypityttämässä kulmani. Siinä olikin piina penkkiä kerrakseen kun silmät vuosivat älyttömästi. Hinnatkaan ei päätä huimanneet nimittäin koko jutusta maksoin yhteensä vain 7 euroa!

Tuote-esittelijät esittelivät meille mm. Silver junglen, Noshin ja Me&I:n vaatteita ja olinkin aivan hulluna siellä vaatteiden kimpussa. Teki mieli ostaa vähintäänkin kaikki ne vaatteet, joita oli myynnissä.

Löysin myös Evelyn atooppiselle iholle todella hyvän rasvan, joka pääseekin pikapuolin kotiimme ja testaukseen :)

Ilta oli kaikin puolin erittäin mukava, mutta oli kyllä mukavaa myös päästä takaisin mun mieheni ja pikkuisten luokse kotiin♡

                           ♡ -Riikka

4 kommenttia: