maanantai 26. toukokuuta 2014

Noniin elikkä nyt sitten 5 kk neuvola kuulumiset.

Elikkä meillä oli eilen 26.5. Evelynin kanssa 5 kk neuvola. Heti alussa kun mentiin Evelynin ja Aleksin kanssa neuvolaan, neukkutäti tuli meitä vastaan sattumalta ovella ja ihmetteli miten ollaan siellä jo nyt : D Sanoin sitten, että "eikös meillä tänään ollut aika"? No siihen neukkutäti sitten tokasi, että "huomena se vasta on :D". No sitten tarkisteltiin, että mistä erehdys johuu ja eihän se mun vika olutkaan vaan neuvolan.. Olin ihan varma, että meille oli annettu aika maanantaiksi, koska sen olin kirjannut ylös kalenteriin. Noh niinhän se sitten olikin neuvolakorttiin kirjattu 26.5 eli maanantaiksi. Neuvolan koneelle oli vaan merkitty väärin. Ei päästy tällä kertaa omalle neukkutädille, koska hänellä oli juuri siihen aikaan toinen asiakas, mutta onneksi päästiin sitten eräälle toiselle ihanalle neuvolatädille :) Aleksi lähti töistä jo aikaisemmin, jotta pääsee neuvolaan niin oli kyllä ihan hyvä, ettei mun tarvinnut sitten tänään mennä yksin..

Evelyn oli aika väsynyt jo valmiiksi, joten kiukutteli jonkin verran. Kaikki normi jutut tehtiin taas + rokotus, joka meni hyvin :) Nyt sitten niitä mittoja ja muuta. Tähän väliin vielä, että käytiin välissä sairaalassa, siellä maitoaltistus jutuissa, joten pituus ja paino otettiin jo siellä, mutta aion merkata kuitenkin tähän vaan 4 kk ja 5 kk mitat vertailuna. En sairaalan mittoja.

5 kk                                                               4 kk

Paino: 7795 g                                              Paino: 6820g         
Pituus: 64,5 cm                                          Pituus: 63,5 cm
Päänympärys: 43,6 cm                           Päänympärys: 42 cm

Neuvolassa sanottiin, että saattaa olla mittausvirheitä, kun on eri neuvolatädit mitanneet.

Neukkukortissa lukee näin:

Suloinen vauva! Vierastusta ja väsymystä. Hyvin kasvaa. D-vit, uudelleen, aloitus suositeltu. Soseita syö 1 krt päivä. Kääntyy selältä vatsalleen. Navan ympäri pyörii. Varpaat löytänyt. Helistintä seuraa, tarttuu, tiu´un kuulee.

Elikkä kaikki on siis hyvin :D Tän pidempää tekstiä en aiokkaan tästä sitten tehdä. Hauskaa alkavaa päivää kaikille.

                            ♡-Riikka



2 kommenttia:

  1. Mulle on käynyt joskus myös tollain että neuvola on merkinnyt itelleen väärin sen ajan ja sitten ollaan pohdittu missä vika ja mitäs nyt tehdään.. ärsyttävää :D
    Hyvin on kasvanut pienokainen :))

    VastaaPoista
  2. Aijjaa :D nii tosi rasittavaa ku Aleksikin otti töistä vapaata sen takia ni onneks päästiin sitte toiselle neukkutädille. Ja onhan tuo joo kasvanut, en kyllä yhtään ihmettele, koska Eve syö niin paljon ::D

    VastaaPoista