tiistai 8. huhtikuuta 2014

Evelynin lääkäri päivä.

Ihana ilma tuolla ulkona. Aurinko paistaa ja ei onneks ole sateista niinkun kahtena edellisenä päivänä on ollut :)

Mä heräsin tänään jossain 09.00-10.00 aikaan laitoin itteni valmiiks ja sitten oottelin, että Evelyn herää :) Noh tyttöpä nukkuki sit johonkin 11.00 saakka :o Oli taas outoa kun hän nykyään herää jo viimeistään 09.30 :D Noh äiti oli vaan onnellinen niin sai kaiken tehtyä ennen Evelynin heräämistä ja kiukkua..

Evelyn on ollut nyt jo monta päivää tosi kiukkuinen. Ne hampaat sielä suussa kai vaivaa kun ovat tulossa argh! Voi toista... Harmittaa Even puolesta kun Eve on aina niin iloinen ja nyt on sitten kiukuttanut sitäkin enemmän. Evellä on myös pieni flunssa. Raukka aivastelee ja yskii välillä....

Noh tänään meillä olikin sitten se jälkitarkastus Evelynin korvista kun Evelynillä oli se Rs-virus n. kolme viikkoa sitten. Mentiin lääkäriin yhdeksi ja päästiinkin jopa melkein ajallaan sisään :) Lääkäri tutki Even korvat jotka näyttivät ihan puhtailta. Ei siis korvatulehdusta ONNEKSI! Samalla käynnillä katsottiin myös Eveynin kurkkuun joka oli punainen ja hieman limainen, näin ainakin lääkäri sanoi :( Noh onneksi ei antibioottia pidä aloittaa ellei tilanne pahennu tai kuumetta nouse... Evellä kurkattiin myös sinne suuhun niitä hampaita ja onhan niitä kuulemma jonkin ajan päästä tulossa. Ikenet hieman turvoksissa ja tyttö laittaa suuhun kaiken, siis ihan kaiken mitä vaan käsiinsä saa : DD Myös keuhkot kuunneltiin ja ne kuulostivat hyviltä :)

Nyt toivotaan vaan, että nuha lähtee ja Eve tervehtyy! :)

Tänään ois vielä suunnitelmissa mennä käymään papan luona katsomassa häntä ennenkun hän ja mummo lähtee lomailemaan :) Nyt odotellaan Aleksia töistä ja autokorjaamolta :) 


No nyt väsyttää :D




Ihanaa loppu päivää kaikille rakkaille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti