maanantai 6. lokakuuta 2014

Mitäpä mieltä olette?

Mun on nyt jo useampana päivänä pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta josta nyt puhun, mutta aina se on jotenkin jäänyt.

Elikkä siis:

Evelyn on jo 9 kk ja nyt käydään vähemmän neuvolassa jne.. Neiti myös oppii hieman hitaammin asioita kuin ennen. Tällä siis tarkoitan sitä, että enään ei opita ihan joka päivä jotakin uutta. Niimpä ajattelin kysyä teiltä, mitä mieltä olisitte jos kirjoittelisin tässä mammablogin ohella tänne myös joitakin omia asioitani, kuten esimerkiksi juuri mitä ollaan tehty ja mitä itse olen tehnyt esimerkiksi sali juttuja ja muita?? 

Jatkaisin tietenkin aivan samalla linjalla kuin ennenkin, mutta tosiaan Evelynistä ei ole niin paljon kirjoitettavaa kun vaan meidän perus arjestamme.

                        ♡ -Riikka

7 kommenttia:

  1. sali jutut kiinnostais kyllä! Itelläki olisvtarkotus hommata enskuussa jumppa kortti ja alkaa kiinteyttämään ja jos sais ruokapuolenki vähän terveellisemmäks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva juttu :)) En aio oikeestaan muuttaa blogia millään tavalla. Ainoastaan Evelynistä tulee vähän vähemmän kehittymis kirjoituksia. Jotenkin tuntuu vaan tyhmältä kirjoittaa mammablogia pelkästään itsestä :D

      Poista
    2. Mulla sama homma, kiinteytystä kaipaan ja eikai se lihaksien kehittäminenkään pahasta olisi kunhan ei liikaa :D

      Ja ruoka puoli ois hyvä myös saada kuntoon kunnolla :)

      Poista
  2. Niin ja kyllähän me mammat ollaa aika olennainen osa mamma blogeja :) mä tykkään enempi ehkä just siitä et blogit keskittyy kokonaisuuteen eikä vain yhteen tai kahteen asiaan :)

    VastaaPoista
  3. itekin tykkään lukea monipuolisia juttuja blogeissa, joten juuu kirjottele ihmeessä teiänki arjesta ja just vaikka noista sali hommeleista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva juttu :) Salipostaus tulee myöhemmin, koska eilinen aika peruuntui..

      Poista