maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lauantain kuulumiset.

Päätinpä tulla tänne kertomaan vähän meidän lauantai päivästä (siis hieman myöhässä).

Aleksi siis lähti lauantaina sen kavereiden kanssa viettämään päivää ja niimpä me lähdettiin Evelynin kanssa käväsemään kaupungilla. Mä kävin hakemassa itselleni allergialääkkeitä ja samalla käytiin Even kanssa vähän shoppailemassa uusia vaatteita. Tällä kertaa ihan vaan Evelle!

Noh löytyihän niitä sitten :) Ostin Evelynille kolme bodyä. Kaksi bodyista olivat hihattomia (ah niin ihania, ne on ihan mun lemppareita) vaaleanpunainen ja valkoinen. Ajattelin ottaa toisen koossa 74 cm ja toisen sitten koossa 80 cm, että saa käyttää sitten myöhemminkin. (80 cm:nen on tietenkin vielä iso, mutta kyllä sekin jossakin vaiheessa käyttöön pääsee). Ostin Evelle myös kolmannen bodyn joka oli lyhythihainen, yllätys yllätys sekin vaaleanpunainen..

Noh meinasin jo poistua kaupasta kun huomasin jotain maailman ihaninta, nimittäin Hello Kitty cäpin <3 Se oli ihan pakko ottaa mukaan. koska se sopi meidän Evelle ihan täydellisesti :* 

Tässäpä kuvia ostoksista. (Vaikkakin vähän huonosti kuvattu, älkää välittäkö)







Käytiin myös kahvilassa ja Evelyn päätti repäistä mun tarjotinta niin, että mun kaikki kaakaot oli lattialla. Noh siinä hetken mietittyä ja mielessä hiljaa kiroten menin pyytämään kahvilatyöntekijää siivoamaan sen. Even kanssa sattuu ja tapahtuu aina kun tyttö on niin nopea jo liikkeissään :D En kyllä edelleenkään tajua miten Evelyn sai sen tarjottimen kun laitoin sen ihan toiselle pöydälle, jotta ei vaan tälläistä vahinkoa kävisi haha. Noh siitäkin selvittiin ja tyttö ei edes tajunut tehneensä mitään hymyili van äidille <3 Eipä siinä voinut kun hymyillä takaisin :D

Loppuillasta me ajateltiinkin vielä mennä keinumaan tuohon meidän pihaan, koska Eve on ihan hulluna keinumiseen :) Kylvyssäkin kävästiin ja se on myös yksi Even lemppari jutuista. 







Aleksi tuli kahdeksan aikaa illalla kotiin ja sitten laitettiin Eve nukkumaan ja oltiin ihan vaan rauhassa loppuilta :)

Ainiin nyt meijän pikkuinen treenaa kovasti konttaamista ja pari konttaus askelta on jo onnistunutkin!!

                                                              <3 -Riikka

2 kommenttia:

  1. ooiii toi lippis on ihan super söpö! <3
    hihi eipäs mee pitkään niin Evelyn konttailee jo ja kohta saattekin jo juosta tytön perässä :D

    VastaaPoista