tiistai 30. toukokuuta 2017

Kesäloman alku.

Tänään alkaa vihdoin tyttöjen kesäloma päiväkodista. Kesäloman jälkeen he siirtyvät uuteen päiväkotiin, jonne tulevat mukana onneksi kaikki muutkin. Evelyn lähtee isojen ryhmään ja Emily jää vielä pikkuisten ryhmään. Hoitajat hieman vaihtuvat, mutta kaverit pysyvät aikalailla samoina, kun entisessä päiväkodissakin.


Meidän kesäloma kestää elokuun ensimmäiseen päivään saakka, joten meillä on ihana kahden kuukauden kesäloma. Tosin itse menen käymään koululla vielä maanantaina korvaamassa yhden kurssin.

Ihana kyllä, kun on näin pitkä loma ja A saa myös lomailla meidän kanssa pari kuukautta. Taitaa olla meidän yhdessäolon aikana ensimmäinen kerta, kun saadaan viettää koko kesä yhdessä ♡ 

Paljon oisi taas suunnitelmia mitä ollaan sovittu kesälomalla tekevämme. Välillä tuntuu, että pitäisi laittaa ihan ylös, että kaikki varmasti muistuu mieleen. Ensimmäisenä lähdetään toivottavasti käymään Korkeasaaressa. 

Muuten me voidaan ihan hyvin. Kirjoittelu tänne on jatkunut vähäisenä ja en oikeastaan tiedä edes miksi. Ehkä tuntuu siltä, että aikaa ei ole vaikka mitään muuta tässä nyt ei taas ole ollutkaan. Olisiko taas omasta jaksamisesta kiinni :D Illalla, kun sitä aikaa olisi niin jostain syystä käpertyy mielummin vaan sen oman miehen viereen, kun tekee mitään muuta. Noh kyllä tämä taas tästä. Onhan kesällä tulossa tekemistä, joista varmasti tulee kuvia :)

Emilystä ainakin voisin tehdä vähän kuulumis postausta, koska hän on taas oppinut paljon kaikkea uutta ja täyttäähän hän jo elokuussa kaksi vuotta. Voi ei kuinka nopeasti aika meneekään. Katsoin eilen tyttöjen kuvia,  kun olivat vielä aika paljon pienempiä, niin kyllä siinä hieman haikea olo tuli, vaikka nyt onkin helpompaa, kun neidit osaavat jo itse tehdä asioita.Mutta nyt suuntaan apteekkiin päin ja toivotan teille ihanaa keskiviikko päivää♡


                           ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti