perjantai 12. toukokuuta 2017

Kesäloma!

Mulla alkoi vihdoin keskiviikkona, se kauan odotettu kesäloma koulusta. Nyt olen käynyt koulua vuoden ja vielä olisi toinen samanlainen edessä. Toki ensimmäinen mahdollisuus valmistua on jo 2018 maaliskuussa ja en oikeastaan näe siinä itselläni mitään estettä, jos saan kirittyä pari tehtävää ja kurssia syksyn aikana. Meillä on sairasteltu jonkin verran, joten koulusta on tullut poissa oloja hieman. 

Tytöillä on muutoksien tuulet syksyllä edessä, kun neidit vaihtavat päiväkotia ja menevät eri ryhmiin. Osa päiväkotitädeistä onneksi säilyy ennallaan Emilyn ryhmässä, mutta Evelynille kaikki tädit ovat uusia. Olen todella iloinen, että tytöt pääsevät tuohon meidän viereiseen päiväkottiin ja mun ei joka aamu tarvitse herätä kello 05:00 ylös, jotta ehdin viemään tytöt ennen seitsemää päiväkotiin. Kuitenkin osittain pelottaa, miten tytöt ottavat muutoksen vastaan. Pelkästään se on jo iso asia, että he muuttavat päiväkotia, mutta vielä sekin, että sisko jää toiseen ryhmään. Onneksi ryhmät ovat aivan vierekkäin, niin varmasti neidit tulevat päiväkotipäivän aikana näkemään toisiaan ja toisaalta tämä voi olla ihan hyvä juttukin molemmille. Kyllä täällä sen verran otetaan yhteen jatkuvasti :DSyksy mulla tulee olemaan koulussa aika rankka. Otin yhden ylimääräisen valinnaisen itselleni ja siitä pitäisi mennä suorittamaan näyttö. Syksyn aikana siis suoritan krikan=kristilliskasvatuksen, ilmon=ilmaisutaidon ja pykin=perhelähtöinen ja yhteisöllinen kasvatustyön näytöt+ työharjoittelut. Jos meidän kaupunkiin saadaan järjestettyä omppu koulutusta, niin aion tehdä sen ylimääräisenä, jotta saan suoritettua ilmaisutaidon näytön siellä ilman viiden viikon harjoittelua.

Mun on tehtävä nyt kesälomalla pari koulutehtävää ja yksi päivä oltava koulussa, jotta saan iltapäivä-, ja aamupäivä toiminnan perusteet kurssista arvosanan. Sen jälkeen voin vasta aloittaa kesälomani kunnolla!

Tytöt jäävät päiväkodista kesälomalle kesäkuun alussa. Vielä olisi edessä uuteen päiväkotiin tutustuminen ja tietenkin neitejen kevätjuhla. Niitä odotellessa :)
                                                     Ihanaa kesän alkua kaikille!

                                                                 ♡ -Riikka

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti