perjantai 19. elokuuta 2016

Emily 1-v.

Paljon onnea vaan, 
paljon onnea vaan, 
paljon onnea, pikkuinen Emily,
paljon onnea vaan!

Tämä vuosi on mennyt niin nopeasti, etten ole huomannut edes ajankulua. 15.8 oli se päivä, kun meidän pikkuinen vauva ei ollutkaan enään vauva vaan taapero. Emily täytti siis viime maanantaina jo 1-vuotta. Mä olen ihan ihmeissäni, kuinka nopeasti aika on mennytkään. Muistan tasan tarkkaan synnytyksen ja sen jälkeisen ajan hyvin selkeästi. Muistan myös sen, kuinka pelkäsin jäädä tyttöjen kanssa kahdestaan, kun Aleksi palasi isyyslomalta töihin. Asia oli kuitenkin niin uusi. Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin odotin.

Meillä on Emilyn kanssa aivan ihana vuosi takana♡ Neiti on ollut kovin kiltti vauva ja edelleen kiltti taapero (tuntuupa se hassulta sanoa äänneen).

Nyt kun vauva-vuosi on ohi niin jätetään se haikein mielin taakse ja mennään kohti uhmaikää. Uskon, että meidän lapsiluku on nyt täynnä ja tämä todellakin oli viimeinen vauva-vuosi, mutta niinhän sitä aina sanotaan, että se mieli voi joskus vielä hamassa tulevaisuudessa muuttua. Tiedä sitä, mutta nyt meillä asustaa täällä kaksi oikein ihanaa ja reipasta taaperoa ja se riittää meille oikein hyvin ♡

Tässä pikku rakkauspakkauksen kuvia menneeltä vuodelta ♡













                             ♡ -Riikka

4 kommenttia: