tiistai 1. syyskuuta 2015

Ristiäis järjestelyjä.

Vauvan ristiäiset ovat jo kovasti suunniteilla ja ristiäispäivä ollaankin saatu jo varattua. Ristiäispaikaksi ajattelimme ensiksi ihan vain tätä meidän kotia, mutta vieras määrää kun alettiin laskemaan niin huomattiin, ettei se ole kovin hyvä idea tilan puutteen vuoksi.

Niimpä saimme kivan paikan, eräältä seurakunnan kerhohuoneelta, jossa ristiäisiä järjestetään. Paikka on hyvin kodin omainen ja sitä oikeastaan tällä kertaa ristiäisiltä haluttiinkin. Kirkko päätettiin jättää pois ja koko kastetilaisuus ja sen jälkeinen aika vietetäänkin siis tällä kyseisellä kerhohuoneella.

Paikalla on myös jo valmiiksi kaikki tarvittavat kuten: kahvinkeitin, teenkeitin, pöydät, tuolit, sohvat, piano ja astiasto koko porukalle. Paikalta löytyy onneksi myös kastepöytä, joten sitä ei erikseen tarvitse sinne raahata :)

Nimi meillä oli kuin olikin jo valmiina, mutta nyt ollaan sitten kuitenkin Aleksin kanssa alettu miettimään nimen sopivuutta. Aleksi keksi vauvalle toisen nimen ja itse keksin kutsumanimen. Samana päivänä sanottiin sitten toisillemme, että haluttaisiin sittenkin joku muu nimi :D Nyt täällä on sitten kamala keksiminen ennen ristiäis päivää. Mua pelottaa jo valmiiksi keksitäänkö nimeä vai ollaanko vielä ristiäispaikallakin ilman nimeä.

Kummeja ollaan myös jo jonkin verran mietitty ja kaksi kummia meillä onkin jo kysymistä vaille valmiina ;).

Apua ristiäis valmisteluihin mun sisko lupasi onneksi antaa. Saadaan apua myös mun mummilta, joka lupasi leipoa paikalle kuivakakkuja. Täytekakun ja voileipäkakun varmasti tilaamme ihan leipomosta ja suolaisia piirakoita Aleksin sisko lupasi onneksi meille tehdä! :)

Ristiäiskutsut suunniteltiin periaatteessa itse ja tilataankin ne vistaprintilta vielä tämän illan aikana. Kutsuista tuli mun mielestä ihanat. Nyt vain sitten odottelemaan niitä ja sitten päästäänkin lähettämään ne vieraille.

Ristiäisistä teen varmasti oman postauksen sitten lokakuussa :)

                            ♡ -Riikka


6 kommenttia:

  1. teillä onkin täysi tohina siellä päällä :)! en malta odottaa mihinkä nimeen olette päätynyt. (Toivottavasti aleksi lämpeis sille nimelle minkä keksit,se on niin kaunis♡)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin niin toivon, mutta toiveeksi taitaa jäädä :D

      Kyllä me varmaan nimen kanssa päästään vielä johonkin yhteis ymmärrykseen, mutta nyt pitää ekaks vaan löytää sopiva nimi :D

      Poista
  2. Tsemppiä sinne nimen pohdintaan. En malta odottaa minkä nimen pienelle annatte. :)
    Meillä ristiäiset on tässä kuussa, kolmen viikon päästä. Kutsut on tilattu ja suunnittelu on käynnissä tarjottavien suhteen. Nimi on Minille keksitty jo odotusaikana ja onneksi se sopii hänelle hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Ai teillä jo tässä kuussa :) Me saatiin vasta lokakuulle ristiäiset. Hyvä, että teillä on nimi jo valmiina, niin ei ainakaan tuu tälläistä oaniikkia kun meille :D

      Poista
    2. Juu mahdollisimman nopeesti halutaan pitää ne alta pois ja Mini on tasan kuukauden sinä päivänä kun ristiäiset pidetään. <3 Ja siis eihän niihin ookkaan enää kun parisen viikkoa. :)

      Poista
    3. Okei me ei saatu ite ees päättää päivää, mutta ainakin on nyt aikaa järjestellä :D

      Poista