lauantai 7. tammikuuta 2017

Kun suunnitelmat menivät mönkään.

Perjantaina meidän piti päästä tyttöjen kanssa lähtemään kylpyläreissulle, josta oltiin jo jonkin aikaa puhuttu, mutta yöllä Evelyn heräsi valittamaan, kuinka ei saa unta. Tyttö hehkui lämpöä, kuin kuuma patteri ja päätin tietenkin mitata neidiltä kuumeen, koska hän oli jo pari päivää yskinytkin kovasti. Noh niinhän siinä sitten kävi, että kuume huiteli 38.6 asteessa. Se siitä kylpyläreissusta. Kaikkia meitä harmitti, mutta onneksi päästään sinne sitten, kun Evelyn tervehtyy. Nyt on vain pakko keskittyä paranemiseen. Lääkärissä käytyämme Evelle diaknosoitiin kummassakin korvassa tulehdus. Putkien laitto on kohta siis jo ajankohtainen.



Tänään Evelyn on saanut vain olla koko päivän yöpuvussa ja katsella dvd:tä. Välissä ollaan tietenkin vähän syöty ruokaa ja maalailtu vesiväreillä, se näytti olevan neidin mieli puuhaa :)




Päivällä sain idean lähteä käymään Emilyn kanssa kaupassa. Kaupasta löydettiinkin meille ruokatarvikkeiden lisäksi pannukakku ainekset ja Sammyn suuri seikkailu 2- leffa. Leffaa Evelyn ei oikeastaan kauaa jaksanut katsoa, kun halusi lähteä jo nukkumaan.



Meidän neideillä taisi olla ensimmäinen kerta elämässä, kun saivat pannukakkua ja ilmeet olivat kyllä sen näköiset, että maistui, niinkuin kuvastakin voi jo päätellä. :) Itse olin, jopa yllättynyt, että se maistuikin niin hyvältä minun tekemänä, en meinaan mielestäni ole mikään ihan paras leipuri heh. 



Nyt täällä on jo melko hiljaista, kun laitettiin tytöt kolmisen tuntia sitten nukkumaan. Itse voisin katsella tänään Aleksin kanssa syke-sarjaa (joka on muuten aivan loistava) ja sitten alkaa nukkumaan. Hyvät yöt siis kaikille ♡

                             ♡ -Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti