maanantai 7. maaliskuuta 2016

Evelynin omaan huoneeseen siirtyminen part 2.

Lupasin tulla päivittämään Evelynin omaan huoneeseen siirtymis-vaihetta, jossakin vaiheessa ja nyt sitten sen ajattelin tulla teille julkaisemaan.

Meillähän oli siis tarkoitus laittaa neiti omaan huoneeseen ja antaa jokaisesta kokonaan nukutusta yöstä (omassa huoneessa) tarra. Nyt voin ilokseni todeta, että se on onnistunut paremmin kuin hyvin.

Evelyn nukkuu nyt koko yön omassa huoneessa heräämällä vasta aamulla :) Tarrat ovat oikeastaan jo unohtuneet kokonaan. Tarra toimi kyllä erittäin hyvin houkuttimena nukkua omassa huoneessa.

Joskus harvoin Evelyn saattaa herätä keskellä yötä ja tulla meidän huoneeseen, mutta vain todella harvoin ja silloinkin hän nukkuu patjalla lattialla. Ei siis yritä ängätä meidän viereen.

Nyt ollaan harjoiteltu myös sitä, että mennään vain hetkeksi neidin kanssa hänen huoneeseensa ja sitten lähdetään pois sanomalla, että "nuku vaan" tjs.. Sekin on jo pari kertaa onnistunut ja Evelyn on sitten nukahtanut ihan itsekseen.


Myös Emily ollaan siirretty omaan huoneeseen nukkumaan, koska hän alkoi heräillä meidän jokaiseen kääntymiseenkin sängyssä. Hänen kanssaan kaikki on onnistunut myös ihan suunnitelmien mukaisesti ja nyt meillä onkin Aleksin kanssa ihan oma makuuhuone ja saamme kääntyillä rauhassa kun nukutaan, ilman pelkoa siitä, että jompi kumpi tytöistä herää.


Nukkuuko teidän lapset jo omassa huoneessa? Minkä ikäiset? Minkä ikäisen voi jo laittaa omaan huoneeseen nukkumaan vai onko sillä väliä?

                         ♡ -Riikka


2 kommenttia:

  1. Kivaa että teillä on lähtenyt toi nukkuma homma käyntiin noin hyvin ! :) Meillä nykyään molemmat nukahtaa omiin sänkyihin mutta MOLEMMAT tulevat yöllä viereen. Tiedä sitten onko itettu takapakkia vai mitä :D Ennen siis vain Helmi nukkui meidän kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä niin tyytyväinen tähän meidän tilanteeseen. Tänäänkin jätettiin Evelyn omaan huoneeseen ja sinne jäi ja nukahti :)

      Hahaha voi ei :D Noh onhan tytöt vielä pieniäkin :) Mun ystävä, jolla 5 lasta sanoi mulle, että kannattaa tehdä olo epämukavaksi ja laittaa vain patja, peitto ja tyyny lattialle meidän sängyn viereen niin varmasti nukkuu mielummin omassa sängyssä kuin patjalla lattialla :D Toimii ainakin täällä :D Viereen on kerran yrittänyt mutta siihen se on jäänytkin :D

      Poista