perjantai 26. joulukuuta 2014

Meidän joulu.

Näitä joulu postauksia pursuaa nyt joka blogista, joten koittakaapa kestää vielä tämä meidänkin joulu postaus.

Meillä on ollut kyllä niin härdellin keskeinen joulu, että oksat pois. Seuraava joulu vietetään kyllä ihan vaan perheen kesken kotona eikä TODELLAKAAN ajateltu juosta yhtään minnekkään.

Me siis vietettiin jouluaattoa kahdessa eri paikassa. Aamu 10:00 mentiin ensin Aleksin porukoille, jossa vietettiin aikaa ja syötiin aamupuurot jne. Lahjat jätettiin avaamatta, koska päätettiin avata ne vasta seuraavana päivänä, jolloin mentiin vielä illaksi Aleksin porukoille. 16:00 aikaan lähdettiinkin viettämään loppu jouluaattoa mun siskolle, jonne tuli myös äitini ja veljeni. Joulu meni mukavissa merkeissä :)



25 päivä lähdettiin kyläilemään mun isälle kello 12:00 aikaan. Oltiin iskällä noin kello viiteen saakka. Availtiin lahjoja, syötiin, pelailtiin lautapelejä ja höpöteltiin mukavia :) Noin viiden aikaan mentiinkin sitten Aleksin porukoille takaisin ja taas sama syömis rumba ja lahjan avaaminen. Evelyn pääsi myös koristelemaan joulukuusen Sonjan kanssa.

Musta tuntuu, että olen lihonnut tän joulun aikana vähintään 5 kiloa :D Tullut taas ahdettua itsensä niin täyteen eri jouluruuista + tietenkin kaiken maailman suklaapitoisista herkuista :D Kai pitäisi ihan oikeesti harkita tammikuun alkaessa sitä kuntosalikorttia :´D




26 päivä lähdettiin mun mummo-, ja ukkipuolen luokse syömään ja availemaan lahjoja. Sielläkin pelailtiin sun muuta kivaa :D Janetelle lähdettiin myös tänään viettämään aikaa. Kello on nyt 20:19 ja pääsin kotiin Evelynin kanssa. Evelyn on jo nukkumassa ja Aleksi lähti vielä hakemaan meidän yökamppeet Lauralta.

Aleksin muilla sukulaisilla ei käyty, koska kaikki asuvat aika pitkällä ja suurin osa ei edes pidä mitään yhteyttä. Tosin ihan hyvä tällä hetkellä, koska tämä paikasta A paikkaan B kiirehtiminen alkaa jo tulla mun korvista ulos.

Meidän joululahjoista ajattelin tehdä erillisen postauksen, siis jos joku välttämättä haluaa tietää mitä joulupukki toi minulle, Aleksille ja pääasiallisesti tietenkin meidän pikku neidille :)

Mitenkäs teidän joulu meni? Tuliko pukilta risuja vai lahjoja?

                                                           <3 -Riikka

2 kommenttia:

  1. Me ollaan ravattu sukulaisten luona ympäri suomea vielä saman päivän aikana ja ollaan oltu minuutti aikataululla joten tänä jouluna päätettiin että nyt riittää sellanen. Vietettiin tää joulu Jeren poukoilla ja ens joulu sitten mun vanhempien luona. Huomattavasti rennommin saa ottaa :D
    Ja tietysti kiinnostaa mitä ootte saanut lahjaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei varmasti aika rankkaa kun musta tuntui ja kamalalta toi kahdessa paikassa käyminen päivän aikana :D No hyvä, että tällä kertaa meni joulu vähän helpommin :)

      Poista