maanantai 20. helmikuuta 2017

Kiddex Oy

Pääsin tekemään yhteistyötä Mammalandian kautta Kiddex -nimisen yrityksen kanssa. 

Kiddex Oy on 2008 -vuonna perustettu maahantuonti yritys, josta löytyy paljon erilaisia lastentarvikkeita. Kiddexin tuotemerkkejä ovat mm. Kiddesign, Bumbleride, Stonz, Hevea, Hoppekids ja monet muut merkit, jotka löydät tästä linkistä. Tuotevalikoimasta löytyy lasten reppuja, vaunuja ja vaunutarvikkeita, huonekaluja, tekstiileitä, wc- ja kylpytuotteita, kapaloliinoja, tuttinauhoja, tuttipulloja, lasten leluja, lasten rukkasia jne. Tuotevalikoimaan pääset tästä.

Saimme testattavaksi Evelynille Stonzin Accented Pink-Black talvirukkaset, jotka ovat 100% vedenpitävät ja rukkasissa on hengittävä vuori. Ne suojaavat tuulelta ja niissä on 2 kiristettävää kiinnikettä, jolla rukkanen pysyy hyvin kädessä. Rukkasista löytyy myös kaksi eri kokoa S-koko, joka sopii 2-4 -vuotiaille ja M-koko, joka menee 4-8 -vuotiaille.

Me ollaan Evelynin kanssa odotettu hieman kylmempiä ilmoja, jotta päästäisiin testaamaan rukkasia heti kunnolla. Viime viikko olikin vihdoin pakkasentäyteinen ja voi kuulkaa, kyllä näitä rukkasia tuli käytettyä sekä päiväkotimatkoilla, että ihan muutenkin ulkoillessa. Pulkkamäkireissut on hyvä hoitaa lämpimät hanskat kädessä, eikä neidin tarvinnut edes koko ajan tulla pyytämään, että rukkaset laitettaisiin kunnolla käteen.


Mun on ollut todella hankalaa löytää tytöille hyviä rukkasia, jotka kestäisivät sekä veden, että pitäisivät sormet lämpöisinä. Meidän molemmilla tytöillä on aika palelevat kädet ja valehtelematta heitä ei voi laittaa edes pieneen pakkaseen ilman aluhanskoja rukkasten alle. Suuret odotukset siis olivat näitä hanskoja kohden.



Halusimme rukkaset M-kokoisena, vaikka meillä Evelyn täyttikin vasta 3- vuotta joulukuun alussa. Valinta oli mielestäni hyvä, koska näiden rukkasten alle saamme menemään myös lapasen, jos niin haluamme, eikä sormet jäädy samalla tavalla kun sellaisissa rukkasissa, joiden alle on ne lapaset "väkisin" tungettu. Evelyn osaa laittaa hanskat hyvin jopa itse käteensä, koska ne ovat hieman isompaa kokoa. Kiristettävien kiinnikkeiden avulla saamme rukkaset pysymään hyvin kädessä ja suojaamaan ranteet lumelta. 




Kaikkein onnellisin olen siitä, että neiti ei ole valittanut vielä kertaakaan hanskoja pitäessään kylmyyttä. Olemme pitäneet hanskoja ilman lapasia pienillä pakkasilla. Viime viikkoisella 20 asteen pakkasella laitoimme lapaset hanskojen alle ja neidin sormet olivat edelleen lämpimät, kun kotiin tulimme. Päiväkodista ollaan myös saatu kehuja rukkasista, koska ne ovat heidänkin mielestään helppo laittaa Evelynin käteen. 



Rukkaset ovat myös väriltään sekä äidin, että Evelynin mieleen. Näistä rukkasista löytyy myös kaksi muuta väriä Black-Grey ja Blue-Black, joten valinnan varaa on. Olen miettinyt meidän pienemmälle neidillekkin samanlaisia ostettavaksi, mutta ehkä odotan seuraavaan talveen ja ostan samankokoiset rukkaset Emilylle kuin Evelynillekkin. Itse olen ollut kovin tyytyväinen hanskoihin, vaikka mulla aina niitä ennakkoluuloja löytyykin kaikkea kohtaan.

Yhteistyössä


                                                                 <3 -Riikka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti